Adana’da davulcu bahşişinin peşine düşerse… Pos cihazıyla ödeme aldı

Adana’da katıldığı bir nişanda bahşişinin peşine düşen davulcunun çözümü sosyal medyada gündem oldu. Bahşiş istediği kişiden nakit parasının kalmadığı yanıtını alan davulcu pos cihazı getirerek ödemeyi aldı.

YAŞAM 31.07.2022, 11:18
Adana’da davulcu bahşişinin peşine düşerse… Pos cihazıyla ödeme aldı

Müzisyenler bahşiş almak için bütün yolları deniyor.

Adana Seyhan’da yaşamını sürdüren Elif Taş ve Abdullah Taş çifti evlilik yolunda ilk adımı attı. İkili eğlenceli bir nişan organize etti ve törene de çok sayıda davetliyi çağırdı. Davul zurna ekibinin gelmesinin ardından nişan eğlenceli anlara sahne oldu.

Davulcu halay çekenlerden bahşiş toplamaya başladı

Yüzükler takıldı, ardından ise davulcu halay çekenlerden bahşiş toplamaya başladı. Halay esnasında damadın ağabeyi olan Mahfuz Taş’ın yanına davulcu giderek bahşiş talep etti.

“Kredi kartı da geçiyor”

Taş’ın üzerinde bahşiş kalmadığını söylemesi üzerine davulcudan ilginç bir hamle geldi ve pos cihazı getirip bahşişini aldı.

“Başta şaka yapıyor sandım”

Taş, davulcunun pos cihazı getirmesine şaşırdığını söyleyerek, “Üstümde para kalmamıştı ama davulcu pos cihazı getirdi. Önce şaka yaptığını sandım meğerse gerçekmiş. Sosyal medyada da video paylaşılınca ilgi gördü. Bundan sonra artık davulcular düğünlere pos cihazı ile giderler.” dedi.

Yorumlar (0)