Adana’da darbedildiği evden güç bela kaçarak kurtuldu

Elde edilen bilgilere göre Adana Yüreğir ilçesinde aile kavgası olduğunun ihbarının ardından polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

YAŞAM 15.03.2022, 10:40
Adana’da darbedildiği evden güç bela kaçarak kurtuldu

Ekipler yapmış oldukları araştırmada, üç çocuk annesi, G.A’nın birlikte olduğu sevgilisi H.A. ile tartıştığı ve sonrasında iki çocuğuyla yeniden evden ayrıldığını ortaya çıkardı.

Görgü tanıkları verdiği ifadede evden ağlama sesi duyunca iki yaşındaki bir erkek çocuğunun içerde olduğunu gördü.

Evin bahçe duvarından atladıktan sonra içeriye giren ekipler, giriş kapısında kan izleri görünce derhal sağlık ekiplerine haber verdi.

Bu esnada polis, kapının kırık olan kısmından içeriye girip üşümemesi için battaniyeye sarmış olduğu çocuğu evden dışarıya çıkarttı.

Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, ardından ise polis aracına bindirildi.

Kadın yolda baygın bir vaziyette bulundu

Mahalleye sevk edilmiş olan bir başka polis ekibiyse yaralı olan kadını olay yerine yaklaşık olarak 300 metrelik mesafedeki bir duvar kenarında yarı baygın şekilde buldu.

Yanında adı belirtilmeyen iki çocuğu da olan G.A. olay yerine gönderilmiş olan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılmış olan detaylı çalışmada, G.A.’nın tartıştığı imam nikahlı kocası H.A.’nın evin kapısını kırıp içeriye girdiği belirlendi.

G.A.’nın kafasını duvara vurup darbedildiği görülürken, ardından ise iki çocuğuyla beraber, kilitli olan kapının kırık kısmından yalın ayak bir şekilde çıkarak evden kaçtığı tespit edildi.

Olayın ardından polis kaçan H.A’yı yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Yorumlar (0)