Adana’da bir kişi, çocuklarını göremediği için çatıdan atladı 

Adana’da bir şahıs, çocuklarını göremediği için sinir krizi geçirip 3 katlı binanın çatısından aşağı atladı. Aşağı atlayan şahıs, kendisine yardıma gelen vatandaşın üzerine düşerek hayatta kaldı. 

YAŞAM 24.11.2021, 14:37
Adana’da bir kişi, çocuklarını göremediği için çatıdan atladı 

Adana’nın Seyhan ilçesinin Sucuzade mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre Ali İ. isimli bir vatandaş, eşi Gözde İ. ile bir süredir sıkıntılar yaşıyordu. Bu sebeple çocuklarını bir süredir göremeyen Ali İ., oturduğu 3 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. 



Yardıma gelen mahallelinin üzerine düştü 

Ali İ.’yi çatıda gören vatandaşlar, 112 Acil Merkez’e haber vererek sağlık ekiplerini, polisi ve Can-Kur'u çağırdı. Olay yerine gelen polisler, şahsı ikna etmeye çalıştılar. Ancak şahıs bir türlü ikna olmadı. Kendisini kurtarmaya gelen ekiplerin hava yastığı açmaya çalıştığını gören Ufuk A. isimli bir vatandaş da yardıma koştu.  



Hava yastığının açıldığını gören Ali İ., kendisini çatıdan aşağıya bıraktı. Aşağı düşmekte olan Ali İ.’yi bir komşusu tutmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Ali İ., Ufuk A.’nın üzerine düşerek hayatta kalmayı başardı. 



Eşi sinir krizi geçirdi 

Ali İ.’nin eşi Gözde İ. ve annesi Gülseren İ., sinir krizi geçirdi. Sağlık görevlileri, hafif yaralanan Ufuk A. ve Ali İ.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Seyhan Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Tüm bunlar yaşanırken binanın birinci katındaki bir gencin olan biteni film izler gibi izlemesi dikkat çekti. 







Yorumlar (0)