Adana’da bir kiracı, kirayı isteyen ev sahibine kızıp evi kundakladı 

Adana’da kirasını bir süredir ödemeyen bir kişi, kirayı isteyen ev sahibiyle önce tartıştı sonra da evi kundaklayıp olay yerinden kaçtı. Kısa sürede küle dönen ev, kullanılamaz hale geldi. 

YAŞAM 22.11.2021, 12:33 23.11.2021, 10:27
Adana’da bir kiracı, kirayı isteyen ev sahibine kızıp evi kundakladı 

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’nde bulunan 2 katlı evin giriş katında oturan E.K. isimli şahıs, iddiaya göre evinin kirasını bir süredir ödemiyordu. Kira borcu biriktikçe kiracı ve ev sahibi arasında alacak-verecek davası oluşmaya başladı. Bunun üzerine ev sahibi, kira konusunda son kez şansını denemek için E.K.’nin kapısını çaldı. 



Defalarca tartışan kiracı evi ateşe verdi 

E.K., ev sahibi ile daha önce defalarca kira yüzünden tartışmıştı. Dün akşam saatlerinde yaşanan tartışma ise ikili arasındaki son görüşme oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmemesi için olay yerinden ayrılan E.K., bir süre sonra evinin yolunu tuttu. Komşuların ifadesine göre evde bir süre durduktan sonra mahalleden koşarak uzaklaştı. Sonra bir anda ev, alev almaya başladı.  

Vatandaşlar tarafından olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken E.K.’nin eve yanıcı madde döktüğü ve ateşe verdiği ortaya çıktı. Ev, küle dönerek kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri ise her yerde kiracı E.K.’yi arıyor. 

Yorumlar (0)