Adana’da akıl almaz yol verme kavgası! Tüfekle kovaladılar

Yol verme sebebiyle meydana gelen kavga sırasında otomatik tüfek kullanan şahıslar çevreye rastgele ateş açtı. Çevrede büyük bir korkuya neden olan olay “bu kadar olmaz” dedirtti.

YAŞAM 29.09.2022, 11:41 30.09.2022, 09:12
Adana’da akıl almaz yol verme kavgası! Tüfekle kovaladılar

Adana’nın ilçesi Çukurova’ya bağlı olan Belediyeevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda, bir cip ve otomobil kullanıcısı arasında yol verme tartışması kısa bir süre içerisinde büyüdü. Sürücüler arasında meydana gelen küfürleşme sonrasında araçtan inen 3 şahıs, bagajdan aldıkları otomatik tüfekle çevreye ateş açtı.

Tüfeği gördü, olay yerinden kaçtı

Otomatik tüfeğin bagajdan çıkarıldığını gören cip sürücüsü, olay yerinden hızla uzaklaştı. Edinilen bilgilere göre, 3 kişiden birisi pompalı tüfekle uzaklaşan cip kullanıcısının ardından ateş açtı. Sürücünün uzaklaştığını gören 3 kişi daha sonra araçlarına binerek cip sürücünü takip etmek için hareket etti.

İnceleme sağlandı, 1 saat sonra yakalandılar

Sosyal medyada görüntülerin paylaşılması sonrasında, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 3 kişi için arama çalışması başlattı.

Bölgede bulunan kamera kayıtlarını inceleyen Gasp Büro polis ekipleri, zanlıların gidiş güzergahını tespit etti. Olaydan ortalama 1 saat kadar sonra, Çukurova’ya bağlı olan Yurt Mahallesi ara caddelerinde otomobil içerisinde duran 3 kişiyi kıskıvrak şekilde yakaladı.

Araçta arama yapan ekipler olay sırasında kullanıldığı tespit edilen ruhsatsız tüfeği de ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlılar adli tıp biriminde sağlanan sağlık kontrollerinin sonrasında ifadeleri alınmak üzere emniyete sevk edildi.

Yorumlar (0)