Adana’da 15 kişi demir sopalarla dövdü: Sebebini o da bilmiyor

Adana’da kaldırımda yürüdüğü esnada 15 kişi tarafından demir sopalı saldırıya maruz kalan genç adeta ölümün eşiğinden dönerken, 2 arkadaşı ise yaralandı.

YAŞAM 14.10.2021, 22:49 15.10.2021, 17:53
Adana’da 15 kişi demir sopalarla dövdü: Sebebini o da bilmiyor

Aktarılan bilgilere göre, söz konusu olay, Seyhan ilçesinde bulunan Mustafa Kemalpaşa Bulvarı üzerinde yaşandı. 27 yaşındaki Halil Can Safçı, iki arkadaşıyla beraber kaldırımda yürüdüğü esnada arkasından bir grup bağırmaya başladı. Safçı arkasına baktığında şahsın üzerine doğru geldiğini gördü ve sakinleştirmeye çabaladı. Araya yurttaşların da girmesiyle birlikte şahıs sakinleşti. Fakat Safçı yolun karşısına geçtiği esnada bir kez daha saldırıya uğradı. Şahsın tekrar saldırmasıyla birlikte eli sopalı 15 kişi daha gelerek Safçı ve arkadaşlarına saldırmaya başladı. Safçı ve arkadaşları feci şekilde darbedildi. 

"Sebebini bilmiyorum"

Hastaneye nakledilen Safçı, başına aldığı darbeler sebebiyle hayati tehlikesi bulunduğu için yoğun bakıma alındı. Üç gün boyunca yoğun bakımda tedavi altına alınan talihsiz adam, hayati tehlikeyi atlatarak normal servise alındı. Safçı, başından geçenlere bir mana veremediğini, saldırganın kendisine hangi sebeple saldırdığını bilmediğini kaydederek, “Arkamızdan bağırdı ve kıyafetlerini yırtmaya başladı. Ben engellemeye uğraştım fakat başaramadım. Ardından birileri daha geldi. 15 kişi bize demir sopalarla saldırdı. Resmen öldürmeye çalıştılar. İki arkadaşım da benim gibi yaralandı. Hepsinden şikayetçiyim." dedi.

Yorumlar (0)