Adana usulü Squid Game: Büyük ödül Adana Kebap

Adana’da 15 genç, kurdukları bir ekiple Adana usulü ‘Squid Game’ oynadı. Oyunun sonunda bir kazanan çıkmazken, herkese Adana Kebap ısmarlandı.  

YAŞAM 29.10.2021, 11:20
Adana usulü Squid Game: Büyük ödül Adana Kebap

Dünyada 110 milyonun üstünde bir izleyici sayısına ulaşan Squid Game, dünyanın en fazla izlenen dizilerinden biri oldu.

Oyunu kimse kazanamadı

Adanalı Kebapçı Uğur Aydın, Squid Game’deki kıyafetlerden satın alarak, sosyal medya fenomenlerinin de aralarında yer aldığı 15 genç ile kurdukları bir ekiple Adana usulü Squid Game oynadı.

Sarıçam ilçesinde bulunan Seyhan Baraj Gölü’nde oynanan oyunda, barfiks platformu kuruldu ve altına ise bir balçık yerleştirildi. Bir demirin kırılabilir, diğerinin sağlam olduğu platformu takımdakilerin hiçbiri tamamlayamadı. Oyunun sonunda ise kimse kazanamamasına rağmen herkese Adana Kebap ısmarlandı. 

Sosyal medya platformlarında yayınlanan video ise kısa süre içinde binlerce kez izlendi ve beğeni aldı. 

“Çok eğlendik, çok güldük”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kebapçı Uğur Aydın, “Squid Game, dünyanın en fazla izlenen dizilerinden biri oldu ve ona istinaden biz de bir Adana versiyonunu çekmek istedik. Çok da iyi bir video oldu. Çok eğlendik, çok güldük. Adanalı olmamız sebebiyle ödülümüz kebaptı. Ödül olarak biz kebabı verdik. Fakat oyunu kimse tamamlayamadı. Sosyal medya platformlarına videonun yüklenmesinden sonra binlerce defa izlendi ve beğenildi” sözlerini kullandı.

“Adanalılar için yemek vazgeçilmez” 

Oyunda yer alanlardan biri olan Semih Reyhan, herkesin, Adana Kebap için birbirinin kuyusunu kazdığını belirterek, “Videoda kebap için yaşadığımızı söyledik. Çok iyi bir video oldu. Herkes çok beğendi. Çok beğenilirse devamı gelecek. Aslında oyunu hepimiz kaybettik fakat sonunda hepimiz kebap yedik. Kebap için herkes birbirinin kuyusunu kazdı. Adanalılar için yemek vazgeçilmez” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)