Adana'dan huzur veren kareler...

Adana, Mersin ve Hatay'da yasağın ardından cadde ve sokaklarda tek bir insan yoktu. Açık olan fırınlardan talep edenlerin ekmek ihtiyaçları evlerine kadar getirildi. Hal böyle olunca Adanalılar için müthiş manzaralı Adana genel görüntüleri ortaya çıktı.

YAŞAM 11.04.2020, 15:54
Adana'dan huzur veren kareler...

Adana, Mersin ve Hatay'da Covid-19 (yeni tip koronavirüs) ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulanmasıyla cadde ve sokaklar tamamen boş kaldı, açık olan fırınlardan talep edenlerin ekmek ihtiyaçları evlerine kadar getirilerek karşılandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 30+1 (30 büyükşehir ile Zonguldak) şehirde, il sınırları içinde 2 gün sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından Adana'da şehrin işlek bulvar ve caddeleri ile meydan ve parkları tamamen boş kaldı.

Polis ekipleri, sokağa çıkan yaya ve sürücüleri durdurarak izinlerinin olup olmadığını soruyor, belgesi bulunanlar salıverilirken yasak kapsamında olmayanlar 3 bin 150 lira ceza kesilerek evlerine yönlendiriliyor.

Polis ekipleri yasağa uymayanlara idari işlem uygulanacağıyla ilgili anonslar yapıyor.

Pozantı ilçesinde belediye ekipleri, fırınlardan aldıkları ekmekleri sokak sokak gezip anons yaparak vatandaşlara ulaştırıyor.

Yorumlar (0)