Adana'da sözlü tartışma kanlı bitti

Adana’nın Sarıçam ilçesinde yaşanan olayda, iki kişi arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü ve taraflardan biri, diğerine 3 el ateş açtı. Kavgada yaralanan kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

YAŞAM 02.06.2021, 08:55 02.06.2021, 15:22
Adana'da sözlü tartışma kanlı bitti

Adana’da yaşanan olayda bir kişi, önce sözlü tartışma yaşadığı ve daha sonra kavga ettiği şahıs tarafından silahla vurularak ağır yaralandı.  

Sözlü tartışma silahlı kavgaya döndü

Dün gece saat 01.00 sıralarında Adana’nın Sarıçam ilçesinde yaşanan olayda Abdurrahman F., kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ile sözlü bir şekilde tartışma yaşadı. İkili arasında yaşanan tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Kimliği belirlenemeyen şahıs, yanındaki tabanca ile tartıştığı Abdurrahman F.’ye 3 el ateş açtı. Ardından motosiklete binen şüpheli, olay yerinden kaçtı. Abdurrahman F. bacağından, kolundan ve kasığından yaralanarak kanlar içinde bir anda yere yığıldı. 

Olaya tanık olan vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, tartışmada yaralanan Abdurrahman F.’yi Adana Şehir Hastanesine kaldırırken yaralı Abdurrahman F. durumunun ağır olduğu bildirildi. 

Olay yeri inceleme ekipleri, olay mahallinde delil çalışması gerçekleştirdi ve çalışmanın ardından olay yerinde bulunan kovanlar balistik inceleme için emniyete götürüldü. 

Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalanması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Yorumlar (0)