Adana'da sıcaklık 33 dereceye ulaştı

Ülkemizin en sıcak şehirlerinden biri olan Adana’ da sıcaklık 33 dereceye kadar yükseldi. Vatandaşlar sıcak havanın keyfini çıkarmak için park ve bahçelere akın etti.

YAŞAM 02.04.2022, 17:33 02.04.2022, 17:37
Adana'da sıcaklık 33 dereceye ulaştı

Adana’da güneş etkisini gösterdi. Son günlerde artan sıcaklık bugün zirveye ulaştı ve termometreler 33 dereceyi gösterdi. Sıcak havayı değerlendirmek isteyen tüm Adanalılar, uzun zaman sonra açık havanın tadını çıkardı.

Adana’da çocuklar parklarda

Yaz mevsiminin etkisinin yaşandığı Adana’da vatandaşlar yeşil alanlarda ve parklarda keyif yaparak sıcak havayı değerlendi. Bazı hayvanlar ise ağaç gölgesinde serinlemeye çalıştı.

Atatürk Parkı’na gelen aileler bir yandan çocuklarını oynatırken bir yandan da yeşilliklerin arasında dinlendi.

Arkadaşlarıyla Atatürk Parkı’na gelen Efe Altıparmak, sıcak havaya dikkat çekerek ‘Daha 10 gün önce dışarıda mont giyiyorduk. Şimdi ise hava sıcacık oldu. Ferahlamak için elimizi yüzümüzü yıkıyoruz’ dedi.

Havaların ısınmasıyla parka gelen Burak Kurtul ise verdiği röportajda; ‘Artık tüp kullanmak yerine yemekleri güneşin sıcaklığında pişirebiliriz. Şu an hava o kadar sıcak. Artık vantilatörleri takıp dışarı çıkacağız. Bundan çok daha sıcak günler biz Adanalıları bekliyor’ dedi.

Yorumlar (0)