Adana'da korkunç kaza! Scooterla giden genç hemşire yola savruldu!

Adana'da scooter ile seyahat eden Hatice Şener, karşı yönden gelen aracın kendisine çarpmasıyla yola savruldu. Tıbbi müdahalenin ardından taburcu edilen 23 yaşındaki hemşirenin tedavisi evde devam ediyor. Kızına çarpan kişinin tutuklanması gerektiğini kaydeden baba Mehmet Akif Şener, "Fren kullanmayı bilmiyorlar. Bunlar trafik teröristidir. Terörün bir başka çeşididir bu." dedi.

YAŞAM 15.07.2022, 18:19 Hakan Öksüz
Adana'da korkunç kaza! Scooterla giden genç hemşire yola savruldu!

Adana'nın Seyhan ilçesinde 4 Temmuz günü korkunç bir kaza meydana geldi. Elektrikli scooter kullanan Hatice Şener (23), Ahmet Remzi Yüreğir Caddesi üzerinde seyir halindeyken neye uğradığını şaşırdı. Karşı yönden hızla gelen otomobil, saat 19.50'de scooter üzerindeki genç hemşireye çarptı.

Hatice Şener'e çarpan otomobilin sürücüsü olan İbrahim E.'nin olay yerinden hızla uzaklaşması kameralara yansıdı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Şener'i gören vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber verdi. Apar topar Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç hemşire, tedavi altına alındı. Bir süre tedavi edilen Hatice Şener, daha sonra taburcu oldu. 

Önce kaçtı, sonra teslim oldu

Kazanın ardından kaçan ancak bir süre sonra teslim olan otomobilin sürücüsü İbrahim E. salıverildi. Korkunç kaza, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Tedavi süreci evde devam eden 23 yaşındaki hemşirenin vücudunda çok sayıda kırık ve çatlak olduğu kaydedildi. 

"100 kilometre hızla kızıma çarptı"

Kızının yaşadığı korkunç olayla ilgili konuşan Mehmet Akif Şener (60), kazaya sebep olan sürücünün ehliyetinin olmadığını ileri sürdü. Şener, "O caddede en fazla 30 kilometre hızla araç kullanabilirsiniz. Ancak kızıma çarpan otomobilin hızı, kaza anında yaklaşık 100 kilometreydi. Kızımın durumu ciddiyetini koruyor. O sürücü yüzünden yarı yatalak durumda kaldı." dedi.

"Kızım eve elleri mosmor durumda geliyordu"

23 yaşındaki kızının, hayali olan hemşirelik mesleğini yaptığını dile getiren Mehmet Akif Şener, "Kızım özel bir hastanede çalışıyordu. Yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapıyordu. Kendini hastalara adamıştı. Eve elleri mosmor durumda geliyordu. Bir insanı hayata döndürdüklerinde eve gelerek sevinçle bize anlatıyordu. Daha sonra başka bir hastanede ameliyat hemşiresi olarak çalışmaya başladı." diye konuştu.

"Bunlar trafik teröristidir"

Kızının yaşadığı kazanın bir benzerinin de İstanbul'da meydana geldiğini hatırlatan baba Şener, "Dilara Gül adlı bir başka kızımız da İstanbul'daki bir kazada yaşamını yitirdi. O da kızım gibi 23 yaşındaydı, hatta vücut tipi bile aynıydı. O kazayı aklıma getirince yüreğim daralıyor. Oradaki kazada da otomobil sürücüsü, Dilara'yı aracının altına almıştı. Psikopatça araç kullanıyorlar. Fren kullanmayı bilmiyorlar. Bunlara öğretmek lazım. Bu canavarlar bizim canlarımızı, çiçeklerimizi aldı. Bunlar trafik teröristidir. Terörün bir başka çeşididir bu. Tutuklanması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)