Adana'da korkunç kaza

Adana’da iki aracın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, 2'si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

YAŞAM 21.04.2021, 23:20 22.04.2021, 14:04
Adana'da korkunç kaza

Feci kaza, Saimbeyli-Feke karayolu Yeşilvadi mevkisinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, Yaşar Menteş hakimiyetindeki '01 Y 6906' plakalı otomobil ile İbrahim Türk hakimiyetindeki '34 BTE 687' plakalı otomobil çarpıştı. 

2 kişi olay yerinde can verdi

Korkunç kazada sürücü Yaşar Menteş ve yanında yolcu olarak bulunan Dursun Gülay Menteş olay mahallinde yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. 

Yaralılarından 2'sinin durumu ağır

Yaralı şahıslar, kaza bölgesine sevk edilen ambulanslarla Feke Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Ağır yaralı olarak hastaneye ulaştırılan Ali Emre Menteş (21), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi. Durumu ağır olan Esra Yılmaz (30) ise helikopter ile Adana Şehir Hastanesi'ne nakledildi. Feke Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri gerçekleştirilen diğer yaralılar ise Kozan Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, hayati tehlikesi bulunan Ayşe Yılmaz (5) adlı talihsiz çocuk, Adana’ya sevk edildi.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 



Yorumlar (0)