Adana'da kanlı hesaplaşma

Adana'ya bağlı Çukurova ilçesinde silahlı saldırıya maruz kalan kişi ağır şekilde yaralandı.

YAŞAM 07.02.2022, 22:10 08.02.2022, 15:24
Adana'da kanlı hesaplaşma

Kentte uzman çavuş tarafından tabancayla ağır şekilde yaralanan şahıs, 5 kat boyunca merdivenlerden sürünerek aşağıya indi ve hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağır

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu olay, ilçeye bağlı Mahfesığmaz Mahallesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, uzman çavuş olarak görev yapan 24 yaşındaki Ogün K., mahalledeki bir binanın 8'inci katına çıktı. Ogün K., burada tartışma yaşadığı 35 yaşındaki Özkan B.'yi kasığından vurduktan sonra olay mahallinden uzaklaştı. Yaralı şahıs ise kanlar içerisinde 3'üncü kata kadar sürüne sürüne indi. Bu esnada durumu fark eden apartman sakinleri ise sağlık ve güvenlik ekiplerine ihbarda bulundu. Olay mahalline gelen ekipler, yaralı şahsı hastaneye kaldırdı. Özkan B.'nin durumunun ağır olduğunu belirtildi.

Yakalandı

Emniyet güçleri, zanlıyı yalamak amacıyla çalışma başlattı. Kısa süre içinde Sarıçam ilçesinde kıskıvrak yakalanan Ogün K., sorgulanmak üzere polis karakoluna getirildi.

Öte yandan, Özkan B.'nin ise aracının binanın önünde kaldığı, iki tarafın da olayın yaşandığı apartmanda ikamet etmedikleri belirtildi.

Olaya ilişkin tahkikat başlatıldı. 

Yorumlar (0)