Adana'da hırsız kasayı açamayınca su içip, şişeyi tekrar doldurup yerine koydu

Adana'da bir iş yerinin güvenlik kameralına yansıyan olayda hırsızın iş yerindeki kasayı açamayınca dolaptaki suyu içip tekrar doldurup yerine koyayarak gittiği görüldü.

YAŞAM 14.11.2020, 12:25 14.11.2020, 12:55
Adana'da hırsız kasayı açamayınca su içip, şişeyi tekrar doldurup yerine koydu

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 9 ev, 6 iş yeri ve bir otomobilden 6 bisiklet, motosiklet, kablo, TV ve 10 bin TL'nin çalınmasına ilişkin gelen şikayetin ardından çalışma başlatıldı.

Polis hırsızlığın gerçekleştiği yerde güvenlik kameralarını taradı. Yapılan güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda zanlılar bir bir tespit edildi.

Kasa açılamayınca soğuk su içti

Bu esnada güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki hırsızın iş yerine mutfak penceresi üzerinden giriş yaptığı tespit edildi.

Zanlılardan adının Mustafa Y.'nin içeriye girerek burada bir zaman çelik kasayı tornavidayla açmaya çalıştığı fakat açamadığında bırakıp tekrar mutfaktan dışarıya çıkmak istediği esnada buzdolabını açarak şişedeki suyu içtiğini ardından ise şişeye su doldurarak buzdolabına koyduğu görüldü.

9 şüpheli gözaltında

Polis tarafından şahısların adresleri ve kimlikleri tespit edilmesinin ardından operasyon yapıldı. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyette süren işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mustafa Y.'nin içlerinde bulunduğu 6 zanlı tutuklandı, bir tanesi ev hapsinde olmak üzere 3 kişi ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanacak şekilde serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)