Adana'da dehşet anları

Adana Seyhan'da kimliği henüz belirsiz şahıslar tarafından restoranın sahibi Fatih K. silahlı saldırıya uğradı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bacağından ve karnından yaralanan restoran sahibinin sekerek otomobilin arkasına saklandığı görülüyor. Müşteriler ise büyük bir korku yaşıyor.

YAŞAM 18.07.2021, 19:08
Adana'da dehşet anları

Adana'da restoran sahibi Fatih K. (38), iş yerinin önünde kimliği henüz belirsiz kişiler tarafından tabancayla açılan ateş neticesinde bacağından ve karnından vurularak yaralandı. Silahlı saldırı ve işletmede bulunan müşterilerin panik anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bacağından ve karnından vuruldu

Korkunç olay, 11 Temmuz günü saat 01.00 sularında Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi üzerindeki bir restoranda yaşandı. Hafif ticari araçla iş yerinin önüne gelen bir grup, tabancayla iş yerine kurşun yağdırdı. Restoranın önündeki Fatih K., bacağından ve karnından vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. Fatih K. ambulansla hastaneye nakledilirken, emniyet güçleri de şüpheli şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasına yansıdı

Saldırı anına dair güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, aracın restorana yaklaştığı, içindeki şüpheli şahısların tabancayla kurşun yağdırdığı anlar yer aldı. Saldırı esnasında işletme sahibi Fatih K.’nin yaralanınca aracın arkasına sığındığı ve restoranda bulunan müşterilerin ise korkudan gizlendiği görüldü.

2 kişi tutuklanmıştı

Diğer yandan, saldırının hedefi olan restoranın daha evvel de kurşunlandığı belirlendi. Saldırıları düzenleyenler yakalandıktan sonra sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmış, azmettirici olarak aranan şahıs ise bulunamamıştı. 

Olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 







Yorumlar (0)