Adana'da babasını dövdü, kardeşini tüfekle vurdu

Adana'da kardeşi Cihan Öner'i katlettikten sonra babası Abdulvahap Öner'i darbeden Kahraman Ören, sokakta kıyafet değiştirdiği esnada yakalandı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ören, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 05.09.2021, 18:59 06.09.2021, 14:21
Adana'da babasını dövdü, kardeşini tüfekle vurdu

Korkunç olay, 3 Eylül gecesi Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde yaşandı. Pompalı tüfek sesiyle dışarı çıkan mahalle sakinleri, bir kişinin kaçtığını, Cihan Öner'in evinin girişinde kanlar içerisinde hareketsiz yattığını, babası Abdulvahap Öner'in de kafasından yaralandığına şahit oldu.

İhbar üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personelleri, Cihan Öner’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. İlk müdahalesi gerçekleştirilen Abdulvahap Öner ise Yüreğir Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Güvenlik güçlerinin ifadesine başvurduğu Abdulvahap Öner, hapishaneden çıktıktan sonra aynı evde birlikte yaşamaya başladıkları oğlu Kahraman Öner'in saldırıyı düzenlediğini söyledi. İki katlı evde gerçekleştirilen aramada, çok sayıda içki şişesi ve saldırgana ait olduğu tespit edilen kopmuş bir parmak bulundu.

İtiraf etti

Şahıs, kısa süre sonra aynı mahalledeki başka bir sokakta kıyafet değiştirdiği esnada güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Polis merkezine götürülerek sorgulanan Öner, evin üst katında kardeşi ile içki içtiklerini, ardından tartıştıklarını belirtti.

Öner, kardeşinin bıçakla üzerine yürüdüğünü, kendisinin de evde bulunan pompalı tüfeğini alarak ateş açtığını söyledi. Silah sesini duyduktan sonra üst kata çıkan baba Öner'i ise tüfeğin dipçiği ile kafasından yaraladığını ifade eden saldırgan, cinayeti işlediği tüfeği ise olayın hemen akabinde kaçtığı esnada attığını anlattı. Kahraman Öner, sorgusunun ardından gönderildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.



Yorumlar (0)