Adana'da 3 kardeşi uyandırmaya gelen anne, hayatının şokunu yaşadı

Adana’da 3 aylık talihsiz bebek, uyduğu esnada aynı yatağı paylaştığı 2 yaşındaki kardeşinin altında kalarak boğuldu.

YAŞAM 18.02.2021, 18:00 19.02.2021, 17:02
Adana'da 3 kardeşi uyandırmaya gelen anne, hayatının şokunu yaşadı

Aktarılan bilgiye göre, feci olay, şehir merkezine bağlı Yüreğir ilçesinde vuku buldu. 

Öne sürülen bilgilere göre, Suriye’de devam etmekte olan iç savaştan kaçarak 2014 yılında Halep’ten ülkemize gelen Gasibe ailesi, Adana’ya yerleşmeye karar verdi. Anne Nura Gasibe; 4 yaşındaki Ahmet Gasibe, 2 yaşındaki Selim Gasibe ve 3 aylık Abdülselam ile birlikte yattı. Yer yatağında birlikte yattıkları için, gece uyuduğu esnada Selim Gasibe, 3 aylık bebeğin üzerine yattı. Anne, sabah uyandığında kardeşinin üzerinde uyuyan evladını kaldırdı. Fakat 3 aylık talihsiz bebeğin nefessiz kaldığını fark edince, sağlık ekiplerini çağırdı. Olay mahalline gelen ekipler, masum bebeği Adana Şehir Hastanesi'ne nakletti. Fakat bebeğin nefes alamadığı için boğularak yaşamını yitirdiği anlaşıldı.



Toprağa verildi

Emniyet güçleri, olaya ilişkin olarak anne ve babanın ifadesine başvurdu. Yasalar gereği, kardeşinin ölümüne kazara da olsa sebep olan çocuğun yaşı 12’den küçük olduğundan dolayı, gözaltına alınmadı. 

Adana Adli Tıp Kurumu morguna nakledilen bebek, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.





Yorumlar (0)