Adana'da 14 bin TL'lik emekli maaşını çaldırdı

Adana’da sokakta yürüyen emekli doktor, arkasından gelen bir şahsın kendisini iterek 14 bin Türk lirasını çaldığını iddia etti.

YAŞAM 21.04.2021, 18:54 22.04.2021, 12:45
Adana'da 14 bin TL'lik emekli maaşını çaldırdı

Aktarılan bilgiye göre, söz konusu olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı olan Ziyapaşa Bulvarı'nda yaşandı. İddiaya göre, emekli doktor Salih Kocamaz (67), Ziyapaşa Bulvarı'nda emekli maaşını bankadan çekip evine doğru gitmek için yürümeye başladı. Bu esnada arkasından gelen bir şahıs, yaşlı adamı itip yere düşürerek cebindeki 14 bin Türk lirasını alıp kayıplara karıştı. 

İnceleme başlatıldı

Emekli doktorun bağırması neticesinde yanına gelen yurttaşlar, emniyet güçlerine haber verdi. Olay mahalline gelen ekipler, zanlıyı yakalamak için inceleme başlattı. 

"Beni takip etti"

Kocamaz, emekli maaşını bankadan çektikten sonra sokakta yürüdüğü esnada arkasından gelen bir şahsın kendisini itip yere düşürdükten sonra cebindeki tüm parayı aldığını iddia ederek, “Benim emekli maaşım gitti. Ben emekli doktorum, daha evvel devlet hastanelerinde doktor olarak çalıştım. Benden parayı çalan adam beni takip etmiş, buraya varınca da beni itekleyip yere düşürerek tüm paramı alıp uzaklaştı.” sözlerini sarf etti. 





Yorumlar (0)