Adalet işliyor: Tartıştığı kişiyi boynundan bıçaklayıp kaçarken otobüs çarptı 

Adana’da parkta tartıştığı şahsı ekmek bıçağıyla boynundan yaralayan Hasan Ç., kaçmaya çalışırken otobüs çarptı. Hasan Ç.’nin kırık bacakla yerde yatarken yaptığı konuşma ise herkeste şok etkisi yarattı: “İyi ki bana çarptın yoksa 10 adam daha öldürecektim.” 

YAŞAM 16.08.2021, 09:23 17.08.2021, 10:11
Adalet işliyor: Tartıştığı kişiyi boynundan bıçaklayıp kaçarken otobüs çarptı 

Adana’nın merkeze bağlı Seyhan ilçesinin Kayalıbağ Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Parkı’nda meydana gelen olayda 56 yaşındaki Hasan Ç. ve 59 yaşındaki Necip G. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı. Hasan Ç., yanında taşıdığı ekmek bıçağı ile husumetlisi boğazından yaralayıp olay yerinden kaçmak istedi.  



Çevredekiler durumu ihbar etti 

Boynuna aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Necip G. için çevredekiler, 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen sağlık ve polis ekipleri, bıçaklı saldırganı aramaya başladı. Bölgeden kaçarak uzaklaşan kişinin istikametinde ilerleyen ekipler, Hasan Ç.’yi yaralanmış halde sokak ortasında buldu. 

Seyhan Caddesi üzerinden kaçmaya çalışırken özel halk otobüsünün kendisine çarpmasıyla duran saldırganın bacağının kırıldığı anlaşıldı. Yerde yatan kişi, başına gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine bıçaklama olayını kendisinin yaptığını itiraf etti. 



Gazetecileri görünce söyledikleri şaşkına uğrattı 

Olay yerindeki gazetecileri fark eden Hasan Ç., “Herkes beni tanır. Ben delikanlıyım. Bana kimse numara yapamaz. Canımı sıktı, yaptım.” diyerek kendisini savunmaya başladı. Alkollü olduğu gözlemlenen şahıs daha sonra otobüs şoförüne dönerek, “İyi ki bana vurdun yoksa 10 adam daha öldürecektim.” dedi.  



Gözaltına alındı 

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen ve bacağı alçıya alındıktan sonra emniyette gözaltına alınan Hasan Ç.’nin işlemleri devam ediyor. Boynundan yaralanan Necip G.’nin ise hayati tehlikesi bulunuyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)