Acun Ilıcalı taburcu edildi! Kaza anını anlattı

Sarıyer'de motosikleti ile seyir halindeyken ters şeritten karşısına çıkan hafif ticari araç ile çarpışan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, tedavi altına alındığı hastaneden taburcu edildi. Bunun yanı sıra Acun Ilıcalı, hafif ticari aracın sahibinden şikayetçi olmadığını dile getirdi.

YAŞAM 23.09.2022, 12:58 24.09.2022, 09:50
Acun Ilıcalı taburcu edildi! Kaza anını anlattı

Kemerburgaz Caddesi’nde meydana gelen olayda ters şeritten gelen hafif ticari araç, Acun Ilıcalı’nın kullanmakta olduğu motosiklet ile çarpışmış, kaza sırasında Acun Ilıcalı ve motosikletin arka tarafında yer alan kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun ise hafif bir şekilde yaralanmıştı. Ilıcalı ve kızı olayın ardından sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.

Kızı taburcu edildi

Hastanede tedavi altına alınan ünlü televizyoncunun kolunda kırık olduğu belirlenirken, kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun’un ise durumunun iyi olduğu belirlendikten sonra taburcu edilmişti.

Kolu kırıldı, platin takıldı

Edinilen bilgilere göre, operasyon geçiren Ilıcalı’nın koluna platin takıldığı ifade edildi. 3 gün süren tedavinin sonrasında ise ünlü televizyoncu bugün taburcu edildi. Beraberindekilerle hastaneden çıkan Acun Ilıcalı’nın kolunda sargı olduğu görüldü.

“Hatalar ve kazalar insana mahsus”

Hastaneden çıkış yaptığı sırada açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Ne yazık ki dönülmez bir yoldan dönmeye uğraşan bir kişi bizi kaldırıma sıkıştırdı. Bu durumun ardından kızımla birlikte şanssız bir kaza başımıza geldi. Herkes hata yapabilir, bu yüzden vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım. Hata ve kazalar insana mahsustur. Tabi yaşanan kaza biraz yorucu oldu, kırılan kemik oldukça kalındı. Hastanede bulunan herkes çok güzel ilgi gösterdi. Bunun haricinde arayan ve soran bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. Böyle durumlarda insanın sevildiğini görmesi acıyı az da olsa rahatlatıyor." diye konuştu.

Açıklamaların ardından Ilıcalı, kendisini beklemekte olan araçla hastaneden çıkış yaptı.

Yorumlar (0)