Acil tıp teknisyeni annesini satırla öldürmüştü: Vahşetin yeni detayları ortaya çıktı

İstanbul’da acil tıp teknisyeni bir kadının annesini satır ve bıçakla öldürdüğü olaya dair yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı kızın olaydan 3 gün önce annesinin paralarını ve altınını zorla alıkoyduğu ifade edildi.

YAŞAM 25.05.2021, 11:29 25.05.2021, 11:33
Acil tıp teknisyeni annesini satırla öldürmüştü: Vahşetin yeni detayları ortaya çıktı

Küçükçekmece’de acil tıp teknisyeni olarak görev yapan bir genç kadının annesini satırla öldürdüğü olaya dair yeni detaylar paylaşıldı. Katil zanlısı Tuğçe S.’nin olaydan 3 gün önce annesinin paralarını ve altınını zorla aldığı ifade edildi.

Açıklananlara göre olay Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir sitenin 7. katında meydana geldi. Şok edici olayda yeni detaylar paylaşıldı. Tuğçe S., (acil tıp teknisyeni) annesi 59 yaşındaki Sevilay Palabıyık’la 21 Mayıs 2021 tarihinde tartıştı.

“Annesinin telefonunu ve bileziğini zorla aldı”

Tartışmada psikolojik problemleri olduğu iddia edilen Tuğçe S, annesine bıçak çekerek ölümle tehdit etti. Ardından Tuğçe S.’nin annesi Sevilay Palabıyık’ın altın bilezik ve telefonunu alarak evi kendi üstüne yapmaması durumunda ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı. Bunun ardından anne korkarak savcılığa ve polise şikayette bulundu. Tuğçe S.’ye ilişkin uzaklaştırma kararı çıktı.

“Komşunun ihbarının ardından cinayet ortaya çıktı

Olayın iki gün öncesindeyse Tuğçe S.’nin bıçak ve satır satın aldığı belirlendi. Bunun ardından anne Sevilay Palabıyık komşusuna ‘beni öldürecek bu kız, bana duyarlı olun’ dedi. Bunun ardından komşular anne Sevilay Palabıyık’tan haber alamayınca kapıyı çaldı. Tuğçe S., annesinin tatilde olduğunu söyledi. Fakat komşuların şüpheleri artınca durumu polise ihbar etti.

“Kapıyı açmayınca babası çağırıldı”

Polis ekipleri eve gelip kapıyı açtı fakat kapı açılmadı. Bunun ardından polis kızın babası Sayit S., ile irtibata geçti ve kızına kapıyı açması yönünde talimat verince kapıyı açtı. Polis tarafından evde yapılan kontrollerde anne Sevilay Palabıyık’ın banyoda yüz üstü yattığı ve 20 santimetre uzunluğunda bir bıçak ve siyah renkli satır olduğu belirlendi. Aramalarda kafa kısmının ise bir tencerenin içinde buzdolabında olduğu ortaya çıktı.

“Önce bıçağı annem çekti”

Bununla beraber Tuğçe S., verdiği ilk ifadesinde olay saatinde annesiyle tartıştığını, annesinin kendisine bıçak çektiğini ve annesinin elindeki bıçağı alıp olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Yorumlar (0)