Acı tablo... Günlerdir haber alınamıyordu

İstanbul Kağıthane’de beraber yaşadıkları öğrenilen iki arkadaş ölü bulundu. Gençlerin beş gün evvel can verdikleri düşünülüyor.

YAŞAM 29.06.2022, 22:54 30.06.2022, 12:25
Acı tablo... Günlerdir haber alınamıyordu

Korkunç olay, saat 14.30 sularında Telsizler Mahallesi üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, beraber yaşadıkları öğrenilen Feridun Kesgin (38) ve İlker Yılmaz (29), 25 Haziran'da, ikamet ettikleri binanın girişinde yer alan bakkaldan alışveriş yaptı. Bakkaldan çıktıktan sonra evlerine giden gençler bir daha çıkmadı. 

Korkunç manzara...

Yaklaşık olarak beş gün boyunca iki arkadaştan herhangi bir haber alamayan yakınları, bakkala ulaşarak gençlerin evde olup olmadıklarına yönelik soru sordu. İki arkadaşın uzun bir süre görünmemesi üzerine yakınları tarafından yetkililere ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine adrese gelen emniyet güçleri, çilingir yardımıyla eve girdiğinde korkunç bir manzaraya karşı karşıya kaldı. Sağlık personelleri tarafından gerçekleştirilen incelemelerde ikilinin can verdiği tespit edildi.

Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerinin akabinde iki arkadaşın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 

Olaya ilişkin inceleme sürüyor.

Yorumlar (0)