'Aç karna işlem yapamam' diyen sağlık çalışanına hakaret ve tehditler yağdırdı

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir şahıs, aç karnına işlem yapamayacağına söyleyen sağlık çalışanını, hakaretler savurarak tehdit etti.

YAŞAM 05.05.2021, 16:48 05.05.2021, 16:57
'Aç karna işlem yapamam' diyen sağlık çalışanına hakaret ve tehditler yağdırdı

Diyarbakır’da hastaneye giden bir kişi, aç karnına işlem yapamayacağını belirten sağlık çalışanın üzerine yürüyüp tehditler savururken o anlar kameralara yansıdı.

Cep telefonu kamerasına yansıdı

 Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan olayda, iddialara göre bir önceki gün hastane randevusu alan şahıs, sırasının gelmesi üzerine muayene odasına girdi. Hemşirenin, “'Aç karın mı tok karın mı' şeklindeki sorusuna aç olduğu yanıtını veren şahsı, bir şeyler yemesi için kantine yönlendirildi.

Hemşirenin, yemek yiyerek gelmesi, aksi takdirde işlem yapılamayacağını bildirdiği ve adı öğrenilemeyen şahıs, hemşirenin cevabı üzerine hakaret ve tehditler savurdu. 

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle şahıs muayene odasından çıkartıldı. Güvenlik görevlisini iten şahsın, tehdit ve hakaretler savurduğu anlar hastanede bulunan diğer vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Tehditler savuran şahıs uzun çabalar sonucu sakinleştirilirken, tehdit ve hakaretlere maruz kalan hemşirenin, zanlıdan şikayetçi olmadığı belirtildi.

Yorumlar (0)