ABD’li turist, Beyoğlu’nda hayatının en kötü anını yaşadı 

İstanbul’a gezmek için gelen Amerikalı turist, arkadaşıyla akşam vakti Beyoğlu’nda bir sokakta yürürken 5 kişiyle aralarında çıkan “omuz atma” kavgasında öldürüldü. 5 genç gözaltına alınırken saldırı anı da kameralara yansıdı. 

YAŞAM 29.12.2021, 09:12 29.12.2021, 09:37
ABD’li turist, Beyoğlu’nda hayatının en kötü anını yaşadı 

İstanbul Beyoğlu’na bağlı Şehir Muhtar mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda Amerika’dan gelen Leonard Samuel Ray isimli bir turist, sabaha karşı 05.50 sularında sokakta yürüyordu. Arkadaşıyla yürüyen Samuel Ray, karşı yönden gelen bir kişinin omuz atma eylemine maruz kaldı. Ray ve arkadaşı, 5 kişilik gruptan uzaklaşmak istedikleri sırada grup, 2 arkadaşı tekme ve yumruklarla saldırdı.

ABD’li turist, baldırından bıçaklandı 

ABD’li turist olay sırasında baldırından bıçaklandı. Olay yerine çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırılan Samuel Ray, kurtarılamadı. Olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, saldırganların önce yaya olarak bölgeden uzaklaştıklarını sonra da taksiye bindiklerini belirledi.  



Kimlikleri, kısa sürede tespit edildi 

Güvenlik kameraları sayesinde kimlik bilgileri kısa sürede tespit edilen T.D., M.K.O., E.A. ve Ferhat K. gözaltına alındı. 5’inci şüpheli B.Y.’nin bulunması için çalışmalar sürerken emniyette verilen ifadelerde ABD’li turistin Ferhat K. tarafından bıçaklandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 3’ü adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Ferhat K. tutuklandı.  

Yorumlar (0)