ABD'li turist, Şişli'de otel çalışanını sokak ortasında böyle darp etti

İstanbul’un Şişli ilçesinde bir otelde kaldığı belirtilen ABD’li turist, ortalığı karıştırdı. Resepsiyonda bulunan bilgisayarı kıran ABD’li turist, otel çalışanını sokak ortasında darp etti. Otel çalışanının turist tarafından yerde sürüklediği anlar, çevrede bulunan bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

YAŞAM 13.10.2021, 16:50 14.10.2021, 17:48
ABD'li turist, Şişli'de otel çalışanını sokak ortasında böyle darp etti

İddiaya göre olay, geçtiğimiz cumartesi günü Nişantaşı'nda bir otelde meydana geldi. 

Önce bilgisayarı kırdı, sonra otel çalışanını darp etti

İddiaya göre, otelde uzun süredir kalan ABD’li turist Edward W., bilinmeyen bir sebeple önce resepsiyondaki bilgisayarı yere atıp kırdı. Daha sonra otel çalışanı olduğu belirtilen Şenol K. ile ABD’li turist arasında tartışma yaşandı. Bir süre sözlü olarak süren tartışma, daha sonra yumruklu kavgaya dönüştü. Otelin içinde otel çalışanı Şenol K., ABD’li turist tarafından darp edilirken, kavga daha sonra sokağa taştı. ABD’li turist, sokağa kaçmaya çalışan Şenol K.'yı yakalayarak yerde sürükledi. Çevrede bulunan esnaf, yaşanan kavgaya müdahale etmeye çalıştı. Fakat tarafları ayıramadı. 

Kameraya yansıdı

Otel çalışanının, turist tarafından yerde sürüklemesi telefon kamerasına yansıdı. 

İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine gelirken, Edward W. isimli turist emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerden sonra Edward W.'nin serbest bırakıldığı bildirildi.

Yorumlar (0)