9 – 15 Mayıs arası burç yorumları… Tüm burçların sağlık, kariyer, aşk ve para durumları…

9-15 Mayıs 2022 arasında hangi burç nelerle karşılaşacak? Aşk, eğitim, sağlık durumları nasıl seyredecek? Yeni imkanlar olacak mı veya tehlikeli alanlar neler? Haftanın astrolojideki tüm etkileri haberimizde…

YAŞAM 09.05.2022, 22:07 17.05.2022, 15:00
9 – 15 Mayıs arası burç yorumları… Tüm burçların sağlık, kariyer, aşk ve para durumları…

9 - 15 Mayıs haftasında hangi burcu ne bekliyor? Yeni haftanın burç yorumları arasında sizin için ne var?  İşte detaylar...

Koç burcu

Koç burcu ve yükseleni boğa olanlar. Hafta başından itibaren çok iyi yönetmeniz gereken bir haftanın içerisine giriyorsunuz. Duygusal konularda yaşayabileceğiniz değişimler, ani öfkeli durumlar, kaygı ve depresyon hissiyatı sizin üzerinizde etkisini gösterebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlarınız için bu hafta başı sizin için çok uygun olmayacaktır. Çeşitli yatırım planlarınız varsa hafta ortasına kadar beklemeniz iyi olacaktır.

Hafta ortasına doğru gelindiğindeyse çevrenizdekilerle ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir hafta bu. Özellikle iletişimlerinizi dengede tutmanız ve sözlerinizi bilhassa tartarak diyaloğa girmeniz rekabet alanlarını iyi yönetebilmeniz açısından büyük bir önem taşıyor.

Haftanın son günlerinde sizin için güzel enerji birikimleri söz konusu olacak. Hafta sonuyla birlikte ilişkilere dair hareketli bir döneme gireceksiniz ve yine kendinizi özellikle ikili ilişkiler ve arkadaş ortamında tutmanızın önem kazandığını göreceksiniz. Doğrudan iletişimde olduğunuz kişilerle olan etkileşiminize dikkat etmeniz bu haftayı sorunsuz atlatmanız için kıymetli olacak.

Boğa burcu

Boğa burçları ve yükseleni boğa burcu olanlar… 9-17 Mayıs tarihleri arası sizin için oldukça etkin olduğunuz bir hafta olacak. Çeşitli yerlerde unutkanlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle parasal konulara ve özel hayatınıza ilişkin bitirdiğinizi düşündüğünüz konular yeniden gündeminizde olabilir.

Merkür retrosu dikkate alındığında maddi konularda özellikle bu hafta kararlar almamak, daha sonraki süreci yönetmek açısından büyük bir önem taşıyor. Haftanın başlangıcında konuştuklarınızı tartmanız ve sözlerinize cümlelerinize dikkat etmeniz yararlı olacaktır. Kısmetinizin bol olduğu bir hafta, bunu sözlerinizle gölgelemek istemeyeceksinizdir.

İç dünyanızda çeşitli iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru eğitim ve iş gibi konularda daha da verimli olacağınız bir zaman. Ancak dikkat etmekte yarar var hafta ortasına dek ciddi işlerinize başlama kararınızı biraz öteleseniz iyi olur. Yine iletişim konusunda durup, sakin olup davranmanız gereken bir dönemdesiniz. Gereksiz yere bu hafta polemiklere girmekten kaçının.

Ruhsal olarak kendinizi bu hafta enerjik hissedebilirsiniz. Ancak hafta sonunun enerjisinde biraz sakin kalmak ve kendinizi oyalamak, haftanın kontrol edilemeyen ve riskli enerjisini yönetmek konusunda sizin için bir hayli önemli olacaktır.

İkizler burcu

İkizler burcu için bu hafta oldukça yoğun enerjilerle geçecek. Burcun yöneticisi olan Merkür daha arka planda ve gerileme enerjisi yansıtacak. Son yıllarda düşmanlarınız ve dostlarınızı ayırabilmek için çok uğraşmıştınız. Şimdi ise artık bu çabalarınızın sonucunu almaya başladığınız yere geldiniz. Yalnızca 16 Mayıs Ay tutulmasının etkilerini bu hafta ortası itibarıyla hissedeceğiniz için dengeleri çok iyi kurmanız gerekiyor. Bu dönemeci atlattığınızda büyük bir rahatlama içerisinde olacaksınız. İş güç ve duygusal olarak daha verimli zaman geçirmeye çalışmakta yarar var.

Merkür retrosu sizin içe dönüşünüz ve farkındalıklarınızda potansiyelinizi keşfetmeniz için büyük bir yardımcı olacak. Bu dönemde üstünü kapattığınızı düşündüğünüz konular karşınıza çıkabilir. Akademik konular, yurt dışı seyahatleri gibi konularda önünüze fırsatlar çıkabilir.

Kariyerinizde ve ilişkilerinizde yeni kapılar aralanabilir. İkizler burcu, tam bir şans haftasındasınız. Karşınıza gelen fırsatları iyi ölçüp biçmeli ve maddi konularda dengeyi gözeterek çok fazla atılgan olmamaya çalışın.

Hafta başında iş yoğunluklarınız söz konusu olabilir. Yakın akrabalarınıza ilişkin konular gündeminize gelebilir. Dalgınlıkların fazla olduğu bir hafta olacak sizin için. Eşyalarınızı bir yerlerde bırakabilirsiniz, işlerinize konsantre olmak konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Biraz dinlenip kendinize zaman ayırma vakti şimdi. Perşembe gününden itibaren düzenli etkiler daha da artacak.

Hafta sonuna gelindiğinde ilişkiler konusunda hareketli günler geçirebilirsiniz. Bekarlar için tanıştırılma gibi durumlar olabilir ve öncesinde konusu açılan fakat bir türlü fırsatını bulamadığınız konular ortaya çıkabilir. Bu konular için aceleci olmayın.

Yengeç burcu

Sırada yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar var. Yengeçler hafta başında sakin ve kaygıdan uzak olmanız gereken bir haftanın içerisindesiniz. İçerisinde bulunduğunuz ortamlar sizi stres ve gerginliğe sürükleyebilir. Bundan uzak durmaya çalışın.

Hafta ortası itibarıyla özellikle finansal konular dikkate alındığında attığınız adımları tekrar tekrar ölçüp biçmeniz gerektiği bilinciyle hareket edin. Finansal işler, sözleşmeler, anlaşmalar, bir kez daha okumanız ve dikkatlice incelemeniz gereken konular arasında yer alıyor. Özellikle bu hafta, boğaz enfeksiyonları ve sese ilişkin konularda ufak rahatsızlıklar yaşama olasılığınız daha fazla. Bu yüzden sağlığınıza da özellikle bu alanda dikkat edin.

Bu hafta dostlarınızla, aile büyüklerinizle, hafta ortasına doğru gelindiğinde kimi karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Hararetli tartışmalarda bir adım geride durmayı tercih edin ve ufak meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Bu haftayı atlatınca ruhsal olarak da ciddi bir rahatlama yaşayacaksınız. Ama birkaç gün sabretmek gerekiyor.

Hafta sonundan itibaren bir yolculuk, seyahat veya tatil durumunuz söz konusu olabilir. Eğer böyle bir planınız yoksa bile hafta sonunu sevdiklerinizle birlikte geçirmek haftanın enerjisi dikkate alındığında en doğru organizasyonlardan birisi olacaktır.

Aslan burcu 

Sevgili aslan burçları ve yükseleni aslan olanlar… Yeni hafta iş, kariyer ve günlük temponuz dikkate alındığında oldukça yoğun geçecek. Yeni haftadaki Merkür retrosu sizin özellikle iş ve kariyer anlamında birkaç adım öne çıkmanızı sağlayacak.

Bu haftanın enerjisinde elektronik cihazlara ilişkin problemler, anlamsız sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ummadık yerde karşılaşabileceğiniz rahatsız eden sorunlara dair sakin kalmaya çabalayın. Özellikle elektronik ortamlardaki verilerinizin yedeğini almayı bu hafta unutmayın.

Bununla beraber hafta başından itibaren maddi konulara dair hafta ortasına kadar çok dikkatli olmalısınız. Maddiyata ilişkin doğrudan ve dolaylı her konu yeniden değerlendirmenize açık olmalı. Dolandırıcılıklara karşı da bu hafta daha gözü açık olmakta zarar görmemek için yarar var.

Ruhsal olarak bakıldığında iç dünyanızın dalgalı olma ihtimali yüksek ve bu konuya ilişkin daha da dikkatli olmanız gerekiyor. Önemli konulara ilişkin konuşmalarınızı sonrasına erteleyebilirsiniz. Hafta ortası bu konu için özellikle risk taşıyabilir.

Hafta sonuyla beraber tutulma enerjisi de başlayacak. Yeni kararlar almak söz konusu olabilir. Hafta ortasına önemli işlerinizi almamanız iyi olacaktır.

İlişkilerinize gelindiğinde uzun bir zamandır kendinizi inişli çıkışlı hissetme durumunuz söz konusu ve bu hafta bu konu dengeye oturacak. İlişkilerinize dair daha da dengeli bir sürecin içine girdiğinizi fark edeceksiniz. Bu haftada ağzınızdan çıkanlara dikkat. Düşünmeden konuşmamaya gayret edin. Hafta sonunu ise kendinize ayırmanız tüm haftanın enerjisini boşaltmanız için bir hayli iyi gelecektir.

Başak burcu

Sevgili başaklar… Bu hafta sizin için eğitim, seyahat gibi konularda dikkatli olmanız gereken bir hafta olacak. Gerileme enerjisinde sizi zorlayıcı bir hafta bekliyor. Dolayısıyla fiillerinize ilişkin biraz daha dikkatli olun.

İlişkileriniz yeni haftada önünüze tekrar düşebilir. Belirsizlik konularının hızlıca netleştiğini görebilirsiniz. Eskilerle olan muhasebelerin gün yüzüne çıkacağı bir hafta bu. Eski bir iş görüşmesi olabilir, eski sevgili olabilir, bu konular konusunda etkili gelişmeler olacak.

Yine yeni haftada maddi ve finans konularında çeşitli dalgınlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden işlerinizi iyi ölçüp biçip aceleye getirmemeniz son derece önemli.

Hafta başından ortasına kadar daha kontrollü olmanız, hafta sonuna doğru ise rahatlama enerjisine yaklaşacağınız bir hafta olacak. Dikkatlice davranmanızı ve bu hafta sonunu içinize dönerek hobilerinize odaklanarak geçirmeniz sizin için en faydalı aktivitelerden olacaktır.

Terazi burcu

Terazi burçları yeni haftada sizleri ne mi bekliyor? 9-17 Mayıs haftasında sözleşme, nafaka, anlaşmalar, miras alacak ve verecek konuları, bankalar krediler ve bu alandaki kimi işleriniz varsa Merkür retrosu bu alanda sizleri tetikleyecek ancak arafta kalabilme. durumunuz da söz konusu olabilir. Hafta ortasına doğru bu konular yoğun bir şekilde denk gelebilir. Yüzleşmeniz gereken kararların doğacağı yeni bir haftanın içindesiniz ve hayatınızda kuvvetli enerjiler var.

Haftanın ilk günlerinde iş ve kariyere dair konularda pazartesi gününde mühim konularla ilgilenmemeye çalışın. Hafta ortasına doğru dikkat dağınıklığı yaşayıp istemediğiniz iletişimlerin ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Bu yüzden ağzınızdan çıkanlara dikkat etmekte yarar var. Yeni hafta iyi yönetmeniz gereken bir hafta.

Hafta sonunda ikili ilişkilerinizde problemlerin çözüldüğünüzü ve bir rahatlama içerisine girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnızca duygusal konular üzerinde çok fazla durmadan haftayı güzel enerjilerle tamamlamaya çalışmayı unutmayın.

Akrep burcu

Bu hafta karşı alanınızda Merkür retrosu yer alıyor. Kontratlar, ikili ilişkiler, başkalarıyla beraber yürüttüğünüz işler için iki defa dikkatli olmanızda yarar var.

İkili ilişkilerinize ilişkin beraber iş birliği yaptığınız kişilerle eski konuların gündeminizde olacağı ve bitmeyen konuların yeniden önünüze düşeceği bir hafta yaşayabilirsiniz.

Yeni hafta ortasından itibaren maddi konulara dair, imzalar, anlaşma ve sözleşmelere dair çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Yine özel hayatınızda da iletişiminizde zor durumda kalmamak için akıllıca davranmak iletişiminizin devamında sorun yaşamamak için önemli olacaktır.

Bu hafta sizin için yoğun ve tempolu enerjilerin olduğu hafta olacak. Hafta sonuna doğru ise sosyallik konularında etkili zamanlar geçireceksiniz.

Hafto sonuna gelindiğinde ise içinize dönmeniz ve çok fazla öne çıkmamanız 16 Mayıs tarihinde gerçekleşecek tutulma enerjilerinin yansımalarından korunmanız için büyük bir önem taşıyor. Bu hafta sonunu mümkün olduğu kadar sakin geçirmeye çalışın.

Yay burcu

Mesleki konular, çalışma hayatınız ve meslektaşlarınızla diyaloglarınızda zorlanabileceğiniz yeni bir hafta içerisindesiniz. Bu hafta özellikle sağlık konularında olağanüstü hassas davranmalısınız. Ses, boyun, tiroit gibi konularda kırılgan olabilirsiniz. Vücut dengeniz ve yeme içme programınız bu hafta her zamankinden daha önemli halde.

Öte yandan yeni haftada 16 Mayıs tarihinde Ay tutulmasının etkileri görülmeye başlanacak ve iş hayatınız, hayata bakışınıza dair yeni kapılar aralanacak.

Yeni haftada özellikle ilk yarıda kendinize bolca zaman ayırmaya ve dinlenmeye çalışın. Kapandığını düşündüğünüz konular bu hafta tekrar önünüze düşebilir. Bu konuda sakin kalmaya ve dikkatli kararlar vermeye çabalayın. Hafta sonunda ise tutulmanın etkisi altına girebilirsiniz. Sakin bir hafta sonu veya yakın arkadaşlarınızla yine sakin ve keyifli bir zaman geçirmekten zarar gelmeyecektir.

Oğlak burcu

Oğlak burçları ve yükselen burcu oğlak olanlar… Yeni haftanın enerjileri Merkür retrosu dikkate alındığında kişisel alanlarınızı öne çıkartıyor. Hafta başında özellikle ikili enerjiler konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Ortaklı bir konuya dair adım atmak amacıyla pazartesi günü sizin için ciddi riskler oluşturabilir. Hafta başından ortasına dek iletişimsel konular sizin için sıkıntı oluşturabilecek düzeyde.

Bununla beraber duygusal konular, iletişimsel anlamda sıkıntı yaşama potansiyeliniz bulunuyor. Bununla beraber kişisel gelişim, eğitim gibi konularda da çeşitli etkiler görebilirsiniz.

Hafta sonuna yaklaşırken yurt dışı ve eğitime ilişkin konularda kendinizi dengeye oturtmanız büyük bir önem taşıyacak. Yine hafta sonunu çok da hareketli olmayan aktivitelerle ve içe dönük şekilde geçirmeniz Ay tutulması enerjisinin etkilerini kontrol edebilmeniz açısından büyük bir önem arz edecektir.

Kova burcu

Kova burçları bu hafta gayrimenkul, emlak gibi konular yeniden karşınıza çıkma potansiyeline sahip. Retronun da etkisiyle hafta ortasına doğru bu alanlarda finansal adımlar atarken çok dikkatli olmalısınız.

Yeni haftada üstü kapalı bir şekilde de olsa kapalı konular yeniden önünüze çıkabilir. İletişim bozuklukları ve tartışmalar açısından dikkatli olmanız son derece önemli.

Bu hafta sakin kalmanız ve içinize yönelmeniz gereken bir hafta. Dağınıklık etkilerini üzerinizde görebilirsiniz bu yüzden dikkatli olmanız iyi olacaktır. Hafta başından ortasına dek rutinlerinizi bozmamanız dengenin karışmaması için yararlı olacaktır.

Bununla beraber hafta sonuyla beraber turizm veya seyahate dair gelişmelerle karşılaşabilir. Hafta sonunda tutulma enerjisini iyice üzerinizde hissedebilirsiniz. Sakin ve tedbirli kalıp içe yöneldiğiniz bir hafta sonu geçirmek en doğru tercih olacaktır.

Balık burcu

Ve son burç balık ve yükseleni balık olanlar… Bu hafta sizin için üretici olduğunuz yeni fikirlere kapı araladığınız pozitif enerjilerle dolu bir hafta. Ancak bu etkiye kapılıp önemli ve ciddi kararlar almamanız Retro enerjisi açısından son derece mühim. Girişimciliğe dair ilk adımlarınızı atmanız için bu hafta uygun olmayacaktır. Öncesinde geride kaldığını veya yarım kaldığını düşündüğünüz konularınız yeniden önünüze çıkabilir. Problemlerinizi bu hafta çok fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Hafta ortasında kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla bir zamandır süren sorunlarınızın yeniden gündeme gelmesi ve aranızda bulunan diyaloğun zarar görmesi ihtimali söz konusu olabilir. Günlük iletişimlerinizi her zamankinden daha dikkatli kurmanız yararınıza olacaktır.

Hafta sonunda evinizde ve sakin bir şekilde kendi rutin alanlarınızda geçirmeniz önemli. Bu haftayı sorunsuz atlatabilmek için mantık çizgisinden uzaklaşmamanız oldukça iyi olacaktır.

HABERNEDİYOR.COM - ÖZEL İÇERİK

Yorumlar (0)