8. kattan düşen kız, suç duyurusu yapmış!

İstanbul Esenyurt'ta bir otelin 8. katından aşağı düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki kızın cenazesi, otopsisi için adli tıpa götürüldü. Biri kuzeni olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı. Genç kızın cinsel saldırıya uğradığı yönünde daha önce suç duyurusunun olduğu ortaya çıktı.

YAŞAM 25.01.2021, 11:14
8. kattan düşen kız, suç duyurusu yapmış!

İstanbul Esenyurt'ta 11 katlı bir otelin 8'nci katından sabaha karşı aşağı düşerek yaşamını yitiren 17 yaşındaki kızın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayda, biri genç kızın kuzeni olmak üzere 4 şahıs gözaltına alındı.

Korkunç olay, sabah saat 04.30 civarlarında Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunan 11 katlı bir otelde meydana geldi.

İddialara göre, 17 yaşındaki Zerda Curka isimli genç kız, otelin 8'nci katından aşağı düşerek önce bina çıktısı korkuluğuna, daha sonra yere çarparak yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemeler sonrası Zerda Curka'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Genç kızın ölümü ile ilgili biri kuzeni olmak üzere 4 şüpheli, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 4 kişinin ifade işlemlerinin devam ettiği ve konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Diğer taraftan 17 yaşındaki Zerda Curka'nın daha önceden "cinsel saldırıya uğradığını" iddia ederek suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Yorumlar (0)