8 il için "kuvvetli yağış" uyarısı!

Bolu ve çevresi ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Karadeniz'de sağanak yağış olacağı, zaman zaman yağışların "kuvvetli" geleceği uyarısı yapıldı.

YAŞAM 23.09.2020, 09:12 23.09.2020, 15:19
8 il için "kuvvetli yağış" uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarının tahmin ve değerlendirmelerine göre Türkiye'nin doğu ve kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu, öğle saatleri ve sonrası ise Bolu, Rize, Trabzon, Artvin, Ardahan ve Kars çevreleri, Erzurum'un doğu ve kuzey kesimleri ile Giresun'un iç kesimleri sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı, zaman zaman kuvvetli sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri dolaylarında seyredecek.

Rüzgâr genellikle Akdeniz kıyıları, kuzey ile doğu bölgelerde güney ve batı yönlerden hafif kuvvette, ara sıra da orta kuvvette esecek.

İllerde hava

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. 19°C - 25°C

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. 16°C - 29°C

İZMİR: Az bulutlu. 20°C - 27°C

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. 24°C - 32°C

ZONGULDAK: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu. 18°C - 23°C

TRABZON: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri ve sonrası yerel olmak üzere sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 21°C - 25°C

ERZURUM: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatleri ve sonrası kuzey ve doğu ilçeleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 10°C - 23°C

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. 17°C - 35°C

Yorumlar (0)