600 metre sürükledi, cesedi altından çıkarıp kaçtı!

Altına alarak metrelerce sürüklediği yaşlı adamı fark etmeyen minibüs sürücüsü, bir otomobil tarafından önü kesilerek durduruldu. Yaşlı adamın cansız bedeni minibüs altından güçlükle çıkarıldı. Yaşlı adam kenara alınmak üzereyken minibüs şoförü, yaşlı adamı ezdiği minibüse atlayarak olay yerinden kaçtı.

YAŞAM 25.11.2019, 10:02 25.11.2019, 12:06

Bursa'da minibüsün altında metrelerce sürüklenen 87 yaşındaki yaşlı adam yaşamını yitirdi.

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, yayaya çarptığını fark etmeyen bir minibüs sürücüsü, başka bir şoförün otomobiliyle önünü kesmesiyle minibüsü kenara çekerek durdu.

Kendisine çarpan minibüsün altında metrelerce sürüklenen 87 yaşındaki yaşlı adamın cansız bedeni ise uzun uğraşlar sonucu minibüsün altından çıkarıldı.

Yaşlı adamın kenara çekilmesiyle, şoförün minibüse binip kaçması bir oldu.

Minibüs sürücüsü Suriyeli çıktı

Olay Bursa'da meydana geldi. Suriyeli Ahmad K. yönetimindeki 16 AAG 064 plakalı minibüs, Ankara Yolu Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yakınında 87 yaşındaki Ferhat Sultansu'ya çarparak altına aldı ve yüzlerce metre sürüklemeye başladı.

Yaşlı adama çarpıp altına aldığını ve sürüklediğini fark etmeyen Suriyeli minibüs şoförü Ahmad K'nin yoluna devam ettiğini gören hemen arkasındaki bir otomobil sürücüsü ise selektör yaparak minibüsü durdurmaya çalıştı. Minibüs sürücüsü Ahmad K'nin durmaması üzerine yaklaşık 500 metre ileride minibüsün önünü kesen otomobil sürücüsü, minibüsün altında bir kişinin sürüklendiğini bağırarak anlatmaya çalıştı.

Ağır yaralanan 87 yaşındaki Ferhat Sultansu, çevredekilerin de yardımıyla sıkıştığı minibüsün altından kurtarıldıktan sonra kaldırıma çekildi ve sağlık ekipleri tarafından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaşlı adamı ezerek öldüren minibüs sürücüsü aynı araçla kaçtı

Polisler gelmeden önce minibüsü yol kenarına çekme bahanesiyle aracına binen Ahmad K, hızla olay yerinden kaçtı.

Ekiplerin evinde gözaltına aldığı Suriyeli Ahmad K., ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Güvenlik kamerası kaydetti

Sağduyulu otomobil sürücüsünün minibüsün önünü kesmesi, 87 yaşındaki Ferhat Sultansu'nun minibüsün altından çıkarılarak ambulansa alınması ve Suriyeli minibüs sürücüsü Ahmad K'nin minibüsüyle olay yerinden kaçması, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Yorumlar (0)