6 yaşındaki kız çocuğunu ezerek kayıplara karıştı!

Beyoğlu'nda bir sürücü İstanbul Beyoğlu'nda akşamüstü oyun oynamak için sokağa çıkan 6 yaşındaki Gülten Mercan'ı aracıyla ezdi. Annesi küçük kızı sürücünün aracıyla hastaneye götürmek istedi. Olay yerinde ambulans gören sürücü küçük kızı ambulansa ulaştırdı. Ve sonra hızla kayıplara karıştı. Küçük kız hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

YAŞAM 28.08.2020, 00:23
6 yaşındaki kız çocuğunu ezerek kayıplara karıştı!

Beyoğlu'nda dün meydana gelen olayda 6 yaşındaki Gülten Mercan arkadaşlarıyla sokakta oyun oynuyordu.

Küçük kızın oyun oynadığı esnada bir hafif ticari araç sürücüsü kızın üzerine doğru süratli bir şekilde süratli bir şekilde geldi.

Sokağın başında oynayan Mercan'a çarpan araç sürücüsü kızı ezip üzerinden geçti.

Kaza sonrası küçük kız ağır bir şekilde yaralanırken araç sürücüsü birkaç metre gittikten sonra durdu. Sürücü ve Gülten Mercan'ın ailesi çarpan araçla çocuğu hastaneye götürmek istedi. Sürücü sokakta ambulansı görünce Mercan'ı sağlık ekiplerine teslim etti. Küçük kız tedavi altına alınırken araç sürücüsü ise kayıplara karıştı.

Küçük kız yaşam mücadelesi veriyor

Durumunun ağır olduğu kaydedilen küçük kızın sürüklenme ve ezilmeden kaynaklı ciğerinin yırtıldığı tespit edildi. Gülten Mercan'ın yaşam mücadelesi verdiği kaydedildi.

Araç plakası belirlendi

Bununla birlikte olayın ardından polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu küçük kızı  sağlık ekiplerine teslim edip kaçan sürücünün aracının plakası tespit edildi. Polis sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)