52 ile yağış uyarısı yapıldı, onlar denize girdi

Türkiye genelinde pek çok ilde kar, yağmur ve soğuk hava etkili olurken, sıcaklığın 26 dereceyi gördüğü Mersin'de tatili fırsat bilenler deniz ve güneşin tadını çıkardı.

YAŞAM 30.10.2021, 19:38 31.10.2021, 16:17
52 ile yağış uyarısı yapıldı, onlar denize girdi

Türkiye genelinde pek çok şehrin yüksek kesimleri yoğun kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplanırken, çoğu kentte de soğuk hava ve yağmur etkili olmaya başladı. 

Kentte yazdan kalma günler yaşanıyor

Akdeniz'e 321 kilometre uzunluğunda kıyısı bulunan Mersin'de ise yaz mevsimini hissettiren sıcaklıklar devam ediyor. Tatili fırsat bilen birçok kişi, kumsalın ve denizin keyfini çıkardı. Özellikle kentin dünyaya açılan kapısı olan Kızkalesi Sahili'ne gelen bazı yurttaşlar, sıcaklığı 24 dereceyi bulan deniz suyunun tadını çıkarırken, bazı yurttaşlar da güneşlenerek kitap okudu. 

"Deniz 24 derece"

Ekim ayının sonuna gelinmesine rağmen havanın çok iyi olduğunu söyleyen Mehmet Öztop, ”Deniz harika. Kentimiz turizm hususunda çok sayıda destinasyonları çatısı altında bulunduran bir yer. Deniz sıcaklığı 24 dereceye kadar ulaştı." dedi. 

"Her şeyin bir sonu var"

Gurbetçilerden Fevziye Kartal, ”Burada adeta bir yaz havası var. Aslen Kayseriliyim, orada hava çok soğuktu. Deniz çok temiz, balıkları net bir şekilde görüyoruz. Bu güzel hava hiç bitmesin istiyorum fakat her şeyin bir sonu var." şeklinde konuştu. 















Yorumlar (0)