51 suçtan sabıkalı şahıs 2 yıl hapis yattı, çıkınca ilk işi yeniden çalmak oldu!

İstanbul'da 51 ayrı suçtan sabıkası bulunan otomobil hırsızı hapisten çıkar çıkmaz yeniden hırsızlığa yönelince işlediği suçlar sonucu yeniden tutuklandı.

YAŞAM 03.09.2020, 20:48 03.09.2020, 20:52
51 suçtan sabıkalı şahıs 2 yıl hapis yattı, çıkınca ilk işi yeniden çalmak oldu!

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından 11 Ağustos tarihinde Avcılar'da, 21 Ağustos tarihinde ise Küçükçekmece'de meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından polis harekete geçti.

Ekipler tarafından hırsızlığın yaşandığı alanlarda ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntüleri incelendi ve şüphelinin önce eşkal ardından ise kimliği tespit edildi.

Kimliği tespit edilen hırsızı yakalamak amaçlı çalışma başlatıldı.

Evinde yakalandı

Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından yapılan incelemelerde, iki ilçede meydana gelen iki farklı otomobil hırsızlığının şüphelisi olduğu kaydedilen 46 yaşındaki Mustafa I. ikametine yapılan bir operasyonla birlikte kıskıvrak yakalandı. Şüpheli sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyette sorgusu yapılan şahsın 51 farklı suçtan kaydının olduğu ve daha önce de benzer suçlardan 2 sene hapis yattığı tespit edildi. Hapisten çıkınca ilk işinin otomobil çalmak olduğu öğrenilen şüpheli iki ilçedeki otomobil hırsızlığı olaylarının şüphelisi olarak çıkarıldığı mahkeme tarafından yeniden tutuklandı.

Yorumlar (0)