5 yaşındayken gördüğü cinayeti 18 yaşında söyledi

2006'da kayıp ihbarı verilen kişinin 13 yıl önce iki kişi tarafından öldürülerek kuyuya atıldığı ortaya çıktı. Cinayeti, olayı gördüğünde 5 yaşında olan torunu açıkladı.

YAŞAM 01.10.2019, 13:30
5 yaşındayken gördüğü cinayeti 18 yaşında söyledi

Uşak'ta 2006 yılında kayıp ihbarı verilen 49 yaşındaki müzisyen Mehmet Yobaz'ın iki kişi tarafından öldürülerek kuyuya atıldığı ihbarı üzerine A.A. ve erkek arkadaşı E.P. gözaltına alındı.

Kayıp ihbarının yapıldığı 2006 yılında 5 yaşında olan Mehmet Yobaz'ın torunu S.A, Uşak Emniyet Müdürlüğüne giderek dedesinin o dönem dost hayatı yaşadığını ileri sürdüğü A.A. ile onun erkek arkadaşı E.P. tarafından baltayla öldürülerek Karaağaç Mahallesi İkinci Şehitler Mezarlığı yanındaki bir kuyuya atıldığı ihbarında bulundu.

Torunun ihbarı üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Yobaz'ı öldürdüğü ileri sürülen A.A. ve E.P'yi gözaltına aldı.

Mehmet Yobaz'ın 18 yaşındaki torunu S.A'nın söylediği bölgede de Uşak Belediyesine ait iki iş makinesi kazı yapıyor. Üzeri kapanan kuyuyu ve içindeki cesedi bulmak için başlatılan kazı çalışmaları sürüyor.

Bugüne kadar neden söylemedi?

Dedesi Mehmet Yobaz'ın öldürüldüğünü 5 yaşındayken gören torun S.A'nın olayın faillerinden A.A. ile birlikte yaşadığı ve korktuğu için bugüne kadar cinayeti söylemediği öğrenildi.

Yorumlar (0)