5 yaşındaki bir çocuk, sokakta oynarken tüfekle vuruldu

Adana’nın Yüreğir ilçesinde yaşanan olayda, bir tartışma esnasında pompalı tüfekle açılan ateş sonucu sokakta oynayan 5 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

YAŞAM 18.05.2021, 10:21 19.05.2021, 09:31
5 yaşındaki bir çocuk, sokakta oynarken tüfekle vuruldu

Adana’da, 5 yaşındaki bir çocuk, sokakta oynadığı esnada tüfekle vurularak yaralandı.

Zanlı aranıyor

İddiaya göre, Yüreğir ilçesinde, kimliği tespit edilemeyen kişilerle tartışan Ahmet B.’nin pompalı tüfeğinden çıkan saçmalar, o sırada sokakta oynayan 5 yaşındaki M.A.A. isimli bir çocuğa isabet etti.

Pompalı tüfekle vurulan çocuk ağır yaralanırken çevredekiler tarafından hemen Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Olaya tanık olan vatandaşlar polis ekiplerine haber verirken ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, olayda kullanılan pompalı tüfeği bölgede bulunan bir evin bahçesine atılmış halde buldu.

Özel Harekat Polisleri de geldi

Ahmet B’nin üzerinde silah bulunduğu ve bir evin bahçesinde görüldüğü ihbarı üzerine bölgeye ayrıca özel harekat polisleri de sevk edildi. Ekipler, evin etrafında ve bahçesinde yaptıkları aramalar sırasında şüpheli birini görüp havaya ateş açtı ve "dur" ihtarında bulundu. Fakat, şüpheli kaçarak izini kaybettirdi.

Polis ekiplerinin, şüpheli Ahmet B’yi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (0)