5 kişilik aile yangına uykuda yakalandı

Kırıkkale’da yangına uykudayken yakalanan yabancı uyruklu 3 tanesi çocuk toplamda 5 kişilik aile, komşularının dikkatiyle kurtuldu.

YAŞAM 07.04.2022, 13:25 08.04.2022, 10:04
5 kişilik aile yangına uykuda yakalandı

Gece saatlerinde Kırıkkale Yaylacık Mahallesi 373. Sokak’ta yer alan bir apartmanın ikinci katında meydana gelen olayda, elde edilen bilgilere göre Muhammed Valid Shirzay’ın kiracı olarak oturduğu evin mutfağında, elektrik kontağı kaynaklı yangın meydana geldi. Pencereden çıkan dumanları gören komşularıysa aileyi uyandırıp dışarıya çıkmasını sağladı. Yabancı uyruklu olan Shirzay, yangın büyümeden kendi olanaklarıyla söndürdü.

Evdeki 5 kişi dumandan etkilendi

İhbarla 112 Acil Çağrı Merkezi olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına uykuda yakalanmış olan 3 tanesi çocuk toplamda 5 kişi dumandan etkilendi. Sağlık görevlileri tarafından ambulans ile ilk müdahaleler gerçekleştirildi. İtfaiye ekiplerince mutfakta bir süre soğutma çalışması gerçekleştirildi. Doğalgaz firma yetkilileri ise vanaları kapatıp tedbir aldı.

Sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedilen aileyse polis ekipleri tarafından özel bir otele yerleştirildi. Yangından dolayı evde maddi hasar oluştu.

Yorumlar (0)