473 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Bulgaristan-Türkiye hududundaki Kapıkule Gümrük Kapısı’nda 226,9 kilogram esrar, Dominik Cumhuriyeti'nden Kocaeli'ne ulaşan bir konteynerde ise 246,8 kilogram kokain cinsi uyuşturucu ele geçirildi.

YAŞAM 09.08.2022, 22:08 10.08.2022, 13:30
473 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gümrük Muhafaza personelleri tarafından, Kapıkule Gümrük Kapısı ve Kocaeli'nde çok miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı.

Kocaeli'nde 246,8 kg kokain yakalandı

Bakan Muş, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Gümrük Muhafaza personelleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu yakalamalarına dair bilgi verdi.

Bakanlığa bağlı olan Gümrük Muhafaza personelleri tarafından, Dominik Cumhuriyeti'nden Kocaeli'ne ulaşan bir konteynerde 246,8 kilogram kokain cinsi uyuşturucu yakalandığını kaydeden Muş, bu başarılı operasyonda görev icra eden tüm birimleri kutladı.

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 226,9 kg esrar yakalandı

Öte yandan Bakan Muş, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda düzenlenen bir diğer operasyona dair de şu ifadelere yer verdi:

"Bakanlığımıza bağlı olan Gümrük Muhafaza personelleri tarafından Kapıkule Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir tırda 226,9 kilogram esrar ele geçirildi. Uyuşturucuyla mücadelede çok başarılı faaliyetler yürüten Gümrük Muhafaza personellerimizi tebrik ediyorum."

Yorumlar (0)