4 yıldır kayıptı, korkunç gerçek ortaya çıktı! Arkadaşları...

Muğla'da 4 yıl önce kaybolan bir kişiyle ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı. Yapılan çalışmada itirafçı olan Y.Ç, verdiği ifadede tüm olan biteni anlattı.

YAŞAM 06.07.2020, 23:47
4 yıldır kayıptı, korkunç gerçek ortaya çıktı! Arkadaşları...

2016 senesinde Muğla Fethiye'de kendisinden haber alınamayan Ali Niyazi Kahyaoğlu için Cumhuriyet Başsavcılığı ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından kurulan özel bir ekip ile arama tarama çalışmaları başlatıldı.

Ekiplerin yaptığı çalışma neticesinde Kahyaoğlu'nun kaybolmasında ilişkisi olduğu tespit edilen Y.Ç. Kocaeli'de gözaltına alındı.

Y.Ç. verdiği ifadesinde Kahyaoğlu'nu A.N.G ile aralarında bulunan bir alacak meselesinden dolayı öldürdüklerini itiraf etti.

Banyoda parçalayıp ormanlık alana gömdüler

Kahyaoğlu'nun cansız bedenini evin banyosunda parçalayıp ardından Yeşilüzümlü Mahallesi'ndeki ormanlık alana gömdüklerini Y.Ç., itiraf etti.

Ekipler tarafından ise A.N.G.'de Kırklareli şehrinde gözaltına alınıp Fethiye'ye getirilirken Zanlılardan Y.Ç'nin ormanlık bölgede göstermiş olduğu yerde yapılan kazıda Kahyaoğlu'na ait olduğu ifade edilen kemik parçaları tespit edildi.

Emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.N.G., ve Y.Ç, çıkarılmış oldukları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak Eşen T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)