'4 saniye' gizemi... Genç kızdan haber alınamıyor!

Tunceli’de telefonla 4 saniye süren bir görüşme yaptıktan sonra cep telefonu sinyalinin kesildiği tespit edilen Gülistan Doku'nun, Rus vatandaşı olan arkadaşı Zaynal Abarok ile tartışması şüphe uyandırdı.

YAŞAM 10.01.2020, 16:43 14.01.2020, 11:54
'4 saniye' gizemi... Genç kızdan haber alınamıyor!

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku, geçen pazar sabahı kaldığı yurttan çıktı. Ancak bir daha kendisinden haber alınmadı. Diyarbakır’da yaşayan ailesi, kızlarına ulaşamayınca Tunceli’ye gelerek kayıp başvurusu yaptı.

AFAD ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timinin de katıldığı aramalar 6’ncı gününde sürüyor. Ekipler, Uzunçayır Baraj Gölü üzerindeki Dinar Köprüsü yakınlarında arama çalışmalarına devam ediyor.

Rus uyruklu arkadaşıyla tartışmış

Doku’nun kayboluşunu çözmeye çalışan polis, genç kızın, 4 Ocak Cumartesi günü, Rusya uyruklu arkadaşı Zaynal Abarok ile tartıştığını tespit etti. 

4 saniyelik görüşmeden sonra sinyal kesildi

Yapılan araştırmalar kapsamında Gülistan Doku’nun, cep telefonu kayıtları da incelemeye alındı. Doku’nun cep telefonundan en son kaybolduğu gün, saat 16.26’da 4 saniyelik görüşme yaptığı belirlendi. Bu görüşme esnasında Atatürk Mahallesi’nde olduğu belirlenen genç kızın cep telefonunun daha sonra sinyal vermediği ortaya çıktı.

Yorumlar (0)