4. kattan atlayan kız için battaniye gerdiler ama...

Balkondan atlayan genç kızı battaniye ve çarşaf gererek yakalamaya çalıştılar ama olmadı. Mahallelinin tüm çabalarına rağmen bahçeye düşen genç kadın ağır yaralandı.

YAŞAM 07.01.2020, 15:09
4. kattan atlayan kız için battaniye gerdiler ama...

Denizli’de apartmanın 4. katında bulunan balkondan atlamaya çalışan 30 yaşındaki genç kadını mahalle sakinleri, battaniye ve çarşaf gererek yakalamaya çalıştı. Kendisini boşluğa bırakan Yıldız K., mahallelilerin tüm gayretlerine rağmen bahçeye düştü. Genç kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Genç kadının bir yakını ise "Ne olur ölmedi deyin, tutamadım" diye haykırarak gözyaşı döktü.

Alınan bilgiye göre, olay Denizli ilinin Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi 1291. Sokak’ta yaşandı.

İddialara göre, 30 yaşındaki Yıldız K. balkona çıkarak intihar etmek istedi.

Genç kadını balkondan atlamaya çalışırken gören gören vatandaşlar bahçeye apar topar battaniye ve çarşaf getirdi.

Balkona koşan bir yakını da, atlamaya çalışan Yıldız K.’yi tuttu. Fakat tüm girişimlere rağmen kendisini boşluğa bırakan Yıldız K. bahçeye düşerek ağır yaralandı.

Yaralı kadın Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

İntihara kalkışan genç kadını tutmak için battaniyeyi gerenler arasında bulunan bir mahalleli ise olayı anlattı. Eczaneye giderken genç kadını gördüğünü belirten görgü şahidi şunları söyledi:

"Eczaneye gidiyordum, bağırma ve gürültü sesi duydum. Baktığımda ise 4. kattan bir bayan sarkmış, kardeşi bileğine kadar tutuyordu. Ben de koştum, battaniye ve yorgan serdik tuttuk ama en son dayanamadı bıraktı. Yüz üstü düştü, toprağın üzerine çok kötü düştü."

Yorumlar (0)