4 gün önce kaybolan genç kızdan acı haber: Kafeterya tuvaletinde ölü bulundu!

4 gün önce Eyüpsultan’da kaybolan bir genç kız, Kağıthane’de yer alan bir kafeteryanın tuvaletinde ölü olarak bulundu. Genç kızın cansız bedeninin yanında şırınga bulunduğu kaydedildi.

YAŞAM 31.03.2022, 08:22 31.03.2022, 17:49
4 gün önce kaybolan genç kızdan acı haber: Kafeterya tuvaletinde ölü bulundu!

İddiaya göre, Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi’nde ikamet eden 26 yaşındaki Seher Akkoyun, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü evden ayrıldı. O andan sonra genç kızdan haber alınmaması sonrasında emniyete giden ailesi, kayıp ihbarı yaptı. İhbar sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı.

Kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu

Çalışmalar çerçevesinde polis ekipleri, genç kızın ikamet ettiği binanın etrafındaki güvenlik kamera görüntülerini soruşturmaya başladı. Çalışmalar devam ettiği sırada dün Seher Akkoyun, Kağıthane’de yer alan bir iş hanına girdi. Asansöre binen genç kız, ardından binadaki kafeteryaya girdi. Tuvalete giden genç kızın bir daha çıkmadığı görüldü.

Bir süre sonra kafeterya çalışanları temizlik için tuvalete girmeye çalıştı. Kapının kilitli olduğunu gören çalışanlar, kapıyı açarak içeriye girdiklerinde korkunç bir görüntüyle karşılaştı. Genç kızın hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gören çalışanlar, hemen durumu polis ekiplerine ihbar etti. İhbar sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ile sağlık ekipleri olay yerine geldi. Genç kız ile ilgili incelemeler yapan sağlık ekipleri, kızın öldüğünü tespit etti.

Cansız bedeninin yanında şırınga bulundu

Polis ekipleri bunun üzerine kafeterya ve iş hanının güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polisin tuvaletteki incelemeleri sonucunda genç kızın cesedinin yanında şırınga bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının çalışmalarından sonra Seher Akkoyun’un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna götürüldü.

Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

Yorumlar (0)