4 bölgeye sağanak uyarısı

Ege, Marmara, doğu Karadeniz ile batı Akdeniz sağanak yağışlı olacak, diğer bölgelerde hava az bulutlu ve açık geçecek. Marmara'da sıcaklıklar 1-3 derece arasında artıyor, Ege'de ise 1-3 derece arasında düşüyor.

YAŞAM 21.10.2020, 08:31 21.10.2020, 16:44
4 bölgeye sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanları tarafından yapılan son değerlendirme ve tahminlere göre; Marmara, Ege, Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları ile Batı Akdeniz, İstanbul, Balıkesir, Çanakkale, Karaman ve Konya çevreleri sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 1-3 derece arasında artacak, güneybatı kesimlerde ise tam tersi 1-3 derece azalacak. Diğer yerlerde ciddi bir değişiklik yok. Yurt genelinde de hava sıcaklıkları mevsim normalleri dolaylarında seyredecek.

Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde ise güneybatı yönlerden hafif esecek, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz’in kıyı kesimleri, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden saatte 30-60 kilometre hızla kuvvetli olarak esecek rüzgara maruz kalacak.

İllerde hava

İSTANBUL: 19°C. Çok bulutlu. Sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı.

ANKARA: 19°C. Parçalı bulutlu.

İZMİR: 24°C. Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ANTALYA: 23°C. Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ZONGULDAK: 20°C. Çok bulutlu.

TRABZON: 19°C. Çok bulutlu, sağanak yağışlı.

ERZURUM: 17°C. Parçalı bulutlu.

DİYARBAKIR: 29°C. Parçalı bulutlu ve az bulutlu.

Yorumlar (0)