39 derece sıcakta saatlerce süren ucuz baklava kuyruğu...

Eskişehir’de onlarca kişi, bir tatlıcının sattığı ucuz baklavadan alabilmek amacıyla 39 derecelik hava sıcaklığını umursamaksızın saatlerce kuyruğa girdi.

YAŞAM 17.07.2021, 14:23 18.07.2021, 12:58
39 derece sıcakta saatlerce süren ucuz baklava kuyruğu...

Geçtiğimiz Ramazan öncesinde ucuz baklava alabilmek amacıyla kalabalığın oluşturduğu uzun kuyruk sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Benzer görüntüler şimdi Kurban Bayramı’na sayılı günler kala aynı mekanın önünde görüldü. Son birkaç gün içerisinde vatandaşların oluşturduğu kuyruk bugün 39 derecelik hava sıcaklığına karşın metrelerce devam etti. Onlarca vatandaş sıcağın altında saatlerce bekledi. Vatandaşlar burada satılan baklavaların ucuz ve lezzetli olmasından dolayı bütün zorlukları göze aldıklarını ifade etti.

“Bir saatten beri bekliyorum”

Ayhan Tekin, baklava kuyruğunda 1 saatten beri beklediğini söyleyerek, “Çok kaliteli ve uygun bir baklava olduğundan herkes buraya geliyor. Bayram dışında da yoğunluk oluyor burada. Bir saattir bekliyorum. Bir tepsi baklava alacağım.” dedi.

“Bütün zorluklara değiyor”

Ramazan öncesinde kalabalığın çok fazla olduğunu kaydeden Hafize Şentarla, baklava fiyatının ve tadının burada iyi olduğundan bütün zorluklara karşın beklediklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Tadı güzel olduğundan sürekli olarak alıyoruz. Her bayramdan önce bu şekilde oluyor. Yaklaşık olarak 1 saattir buradayız. 5 kilo civarında baklava almayı düşünüyorum. Ramazan Bayramı çok daha kalabalık oluyor. Bu sokak sonuna dek doluyor. Tadından ötürü bu sırayı beklemeye değiyor. Cebimizi de düşünüyoruz biraz, açıkçası.”

Yorumlar (0)