36 yıl hapis cezası olan "suçlu çift" yakalandı!

Antalya'da 18 suçtan 36 yıl 1 ay hapis cezası olan evli çift yakalandı.

YAŞAM 15.01.2020, 20:08
36 yıl hapis cezası olan "suçlu çift" yakalandı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde devriye yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hurdacılar Sitesi civarında duydukları şüphe üzerine iki kişiyi durdurdu. Karı-koca olduklarını söyleyen çiftin üzerinden kimlik çıkmayınca kendilerini M.O. ve H.D. olarak tanıtan çifti asayiş büro amirliğine götüren polis, yapılan parmak izi testi sonrasında erkeğin M.D., kadının ise karısı olan K.D. olduğu ve çiftin bir süredir arandığı öğrenildi.

Polis merkezinde tutuklanan M.D.'nin Antalya'da "silahla yağma", "hükümlü veya tutuklunun kaçması" ve 2 ayrı hırsızlık suçu, Manavgat ve Serik ilçelerinde ise 4 ayrı hırsızlık olayından kesinleşmiş toplam 17 yıl 11 ay cezasının bulunduğu, eşi K.D.'nin de Antalya, Serik ve Manavgat'ta 6 ayrı hırsızlık olayının yanı sıra iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme ve mala zarar verme suçlarından toplam 18 yıl 3 ay hapis cezası ve 8 bin TL adli para cezasının olduğu tespit edildi.

Antalya polisi, işlemlerinin ardından şüphelileri adliyeye sevk etti. Adliyeye girerken K.D.'nin küçük bir çocuk taşıdığı görüldü. Azılı suçlu çift, adliyece tutuklandı.

Yorumlar (0)