3.5 yıl sonra bando ile boşanma!

İzmir'de yaşayan İnci Akbay, 3.5 yıllık çabanın ardından eşinden boşanmasını bando ile kutladı.

YAŞAM 15.11.2019, 13:29 15.11.2019, 13:35

İzmir'de yaşayan blogger ve yazar İnci Akbay, 3.5 yıl önce aldığı boşanma kararının sonucuna 13 Kasım'da ulaştı. Akbay, 3.5 yıl boyunca süren ve oldukça çekişmeli geçen boşanma sürecini İzmir Adliyesi'nin önünde "Erik Dalı" parçasını çalan bandosu eşliğinde dakikalarca oynadı.

"Boşandım" yazan ceket giydi

İnci Akbay, adliyenin önündeki ilginç eylemini yaparken üzerine arkasında "boşandım" yazan bir kot ceket giydi ve beraberinde getirdiği beyaz balonları gökyüzüne bıraktı. İzmir Adliyesi önünde "Erik Dalı" eşliğinde oynayan Akbay'a yakın arkadaşları da katıldı.

Takipçileri de oynadı

Akbay, takipçilerinin de büyük desteğini alarak sosyal medyada bir anda "Erik Dalı" furyası başlattı. Akbay'ın "Erik Dalı" parçasıyla oynadığı videoya, takipçileri kendilerinin "Erik Dalı" parçasında oynadıkları videolarla yanıt verdi.

"13 Kasım'ı Erik Dalı Günü ilan edelim"

İnci Akbay, sosyal medyada oldukça dikkat çeken videolardan sonra "3.5 yıl önce iki valiz eşyayla kapının önüne konulmuştum kızım ile ikimiz. Hayatım alt üst olur diye düşünmüştüm. Ne olur bunu gelenekselleştirelim. Her sene 13 Kasım'ı Erik Dalı Günü ilan edelim" dedi ve boşanma sürecinde olan kadınlara seslenerek "Bu süreci yaşayan kadın arkadaşım; şuan her neredeysen yanındayım. Aynı acıdan bakanlar beni en iyi anlar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)