30 saniyede çaldı: Kendi otomobiline biner gibi binip gitti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kimliği belirlenemeyen bir şahıs, market önüne park halinde bulunan otomobile kendi otomobiliymiş gibi binerek bölgeden ayrıldığı anlar, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. 

YAŞAM 07.07.2021, 17:44 08.07.2021, 11:19
30 saniyede çaldı: Kendi otomobiline biner gibi binip gitti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan olayda, aracıyla bölgeye gelen bir sürücü, otomobili marketin önüne park edip aracın anahtarını da üzerinde bırakıp caddedeki işletmeye girdi. 

Kendi aracıymış gibi bindi, gitti.

O sırada cadde üzerinde beklediği belirtilen kimliği belirsiz bir şahıs, rahat bir tavırla aracın şoför koltuğuna oturarak ardından otomobili çalıştırıp oradan uzaklaştı. 2 dakika sonra işletmeden çıkan ve aracını park ettiği bölgede göremeyen sürücü, büyük bir şok yaşadı. Otomobilin 30 saniye süren çalınma anına ait görüntüler, çevredeki marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Söz konusu araç, polis tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’nden Göktepe mevkiine doğru toprak yolda park halinde tespit edildi. 

Öte yandan otomobilin bazı parçalarına zarar verildiği belirtildi. Aracı çalan şüpheli kayıplara karışırken, ekiplerin olaya ilişkin çalışma başlattığı açıklandı. 

Yorumlar (0)