3 yaşındaki kızını vurduğunu itiraf etti!

Esenyurt’ta bir kişi, evinde silahıyla uğraşırken 3 yaşındaki kızını vurdu. Önce kurşunun, çocuk, evin balkonundayken düğün konvoyunda açılan ateş sonucu geldiği iddia edildi. Gerçek sonradan ortaya çıktı.

YAŞAM 24.11.2019, 23:46
3 yaşındaki kızını vurduğunu itiraf etti!

Edinilen bilgiye göre, Yeşilkent Mahallesi'ndeki evlerinde F.K. ruhsatsız tabancasıyla uğraşırken silahın ateş alması sonucu kızı E.B.K.'yı (3) karnından vurdu.

Babası tarafından çevredeki özel bir hastaneye götürülen çocuk, daha sonra Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde ameliyata alındı.

Çocuğun hayati tehlikesi sürerken, polis, babanın hastanedeki ifadesinde, çocuğunun evin balkonunda annesinin kucağındayken düğün konvoyunda açılan ateş sonucu yaralandığını söylediğini ortaya çıkardı.

Polisin ikinci defa konuştuğu baba bu kez, çocuğuyla sokakta yürürken nereden geldiği belirsiz bir mermiyle yaralandığını söyledi.

Çelişkili söylemler üzerine ekipler, babayı gözaltına aldı.

Güvenlik kamerası görüntülerine bakan ekipler, sokakta herhangi bir olaya rastlamadı. Daha sonra baba F.K. tehdit edildiği için ruhsatsız silah aldığını, evinde silahla uğraşırken kazayla çocuğunu vurduğunu söyledi.

Yorumlar (0)