3 yaşındaki çocuğu döverek öldürmüştü...

Kayseri'de birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki oğlunu öldürdüğü iddia edilen ve 9 gün polisten kaçan zanlı yakalandı.

YAŞAM 30.06.2020, 16:23
3 yaşındaki çocuğu döverek öldürmüştü...

Birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki çocuğunu öldürdüğü iddiasıyla aranan ve 9 gün boyunca polisten kaçan zanlı, Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece yarısı bir evin bahçesinde bulunan çalılıkların arasında saklanırken yakalandı.

Zanlı Harun S, emniyetteki işlemlerinin ardından getirildiği Pınarbaşı Adliyesi'nde nöbetçi hâkimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri polisi, cinayetin üzerinden geçen 9 günün sonunda yakaladığı zanlı Harun S.’yi alan daraltması yöntemi ile buldu. Zanlının kaçabileceği yerleri daire içine alan Kayseri polisi, çemberi daraltarak günde 30 evde arama yaptı ve Harun S’yi küçük bir alana sıkıştırdı.

Çevresindekilere sürekli “teslim olmayacağım” diyerek mesaj gönderdiği belirlenen Harun S.’nin yakalandığı anda da polisin elinden kurtulmaya çalıştığı kaydedildi.

Çocuğu öldürüp annesini banyoya kilitlemiş

Diğer taraftan zanlı Harun S.’nin 3 yaşındaki çocuğu ağladığı için döverek öldürdüğü ve bu sırada annesini de sabaha kadar banyoda kilitli tuttuğu, sabah banyodan çıkardıktan sonra onu da dövdüğü, savcılık sorgusunda ise çocuğu annesinin öldürdüğünü iddia ettiği ortaya çıktı.

İddialara göre, zanlı Harun S, 21 Haziran Pazar günü Pınarbaşı ilçesi Güney Mahallesi'nde bir süredir beraber yaşadığı E.Ö. isimli kadının 3 yaşındaki oğlu Alperen'i döverek öldürmüştü. 3 yaşındaki talihsiz çocuğun cansız bedeni ise ihbar üzerine bakılan “evin karşısındaki mezarlıkta” ulaşılmıştı.

Alperen’in cansız bedeninin bulunmasından hemen sonra anne E.Ö. tutuklanmış, Harun S. ise 9 gün boyunca aranmıştı.

Yorumlar (0)