3 şehit anasının acısı dinmiyor

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde iki oğlunu ve bir damadını şehit veren anne Muzaffer Gülşen'in acısı dinmiyor.

YAŞAM 11.07.2019, 17:55
3 şehit anasının acısı dinmiyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimi esnasında Ankara Kızılcahamam'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden iki oğlu ve damadını şehit veren Muzaffer Gülşen'in acısı azalmıyor.

15 Temmuz gecesi darbe girişimine engel olmak için Kızılcahamam'dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden Mehmet Gülşen, kardeşi Hakan Gülşen ve enişteleri Lütfi Gülşen, F-16 savaş uçağından bırakılan bombayla hayatını kaybedip şehit olmuştu.

Darbeciler tarafından üç evladı şehit edilen Muzaffer Gülşen (93), darbe girişiminin üçüncü senesinde evlatları her an gelecekmiş gibi elinde fotoğrafları, gözleri kapıda bekliyor.

Muzaffer Gülşen, (AA) Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı röportajda, darbe girişiminin üzerinden geçen zamana rağmen acılarının giderek büyüdüğünü söyledi.

Her gün mezarlığa uğrayıp şehitleri ziyaret ettiğini söyleyen Muzaffer Gülşen, "Yavrularımın üçünü beraber büyüttüm. Aynı oyunları oynatıp aynı elbiseleri giydirdim. Yan yana şehit düştüler. Onlar beni toprağa gömecekti, ben onları toprağa verdim." diye konuştu.

Hakan Gülşen'in şehit düşmeden bir gün önce kendisini türbeye götürdüğünü ağlayarak anlatan Muzaffer Gülşen, "3 sene önce bugün son günlerini yaşıyorlardı, nerden bilelim öleceklerini... Günlerim göz yaşı dökmekle geçiyor. Acım azalmadı, git gide çoğalıyor. Arabaları meydanda, çektikleri yerde kalakaldı. Acılarıma dayanacak gücüm kalmadı. Yay gibi büküldü , gazel gibi döküldü gibi döküldü yavrularım. Halen inanamıyorum evlatlarımın öldüğüne." cümlelerini kullandı.

Şehit Lütfi Gülşen'in eşi Menzile Gülşen de aradan geçen 3 seneye rağmen acılarının azalmadığını ama bu şekilde yaşamayı öğrendiklerini belirterek, "Onlar güzel bir noktaya ulaştılar, biz de buna tutunarak yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)