3 olay aynı anda: Ancak Adana’da olurdu, orada oldu 

YAŞAM 07.06.2021, 17:56 08.06.2021, 15:47
3 olay aynı anda: Ancak Adana’da olurdu, orada oldu 

Dün gündüz saatlerinde Adana Seyhan’daki Yeşiloba Mahallesi’ndeki bir sitede, film sahnesi gibi olay silsilesi yaşandı. Siteden gelen görüntülere göre oto galericilik yapan İsmail Kuşçu isimli kişi, oturduğu sitede otomobil pazarlığında bulunurken sitenin bahçesindeki kamelyada da küçük bir çocuk doğum günü kutluyordu. Tam da o anda ekrana bir görüntü düştü: İntihar girişimi görüntüsü. 

Sitedeki C Blok 6. katta oturan bir kişi, cinnet getirerek bileklerini kesti ve balkona çıkıp intihar etmeye kalkıştı. Araba pazarlığı yapan kişiler, intihar edecek kişinin arabanın üstüne düşmesinden korkarak pazarlıktan vazgeçip arabayı kenara çektiler. Bu sırada da siteye ambulans, itfaiye ve polis ekipleri geldi.



“Şaşırdık, tuhafımıza gitti ve güldük”

Site sakinlerinden Bekir Demir, yaşanılan anları kamera kaydına aldı. Demir: “Dün garip bir durum yaşandı bir yanda çocuklar doğum günü kutlarken arkadaşımın getirdiği için alım-satım pazarlığı yağıyorlardı. Yukarıdan bir ses geldi yukarı bir baktım ki adam balkona çıkmış intihar edecek. Bileklerini kesmiş kendisi. Yakınlarına seslendik içeri sokun onu dedik. Soğukkanlı şekilde durumu çözmeye çalıştık. Çok şükür sorun çıkmadı, adam içeri girdi.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)