3 gündür kayıptı: Cesedi ormanda asılı bulundu

İstanbul’un Kartal ilçesinde, evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve günlerdir aranan 16 yaşındaki lise öğrencisi Arda Yurtseven’in cansız bedeni. ilçedeki Aydos Ormanında bugün bir ağaca asılı bir şekilde bulundu. Ormanda tesadüfen gezen vatandaşların bulduğu cansız bedenin Yurtseven'e ait olduğu netleşirken, olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

YAŞAM 22.09.2021, 16:36 23.09.2021, 09:30
3 gündür kayıptı: Cesedi ormanda asılı bulundu

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul Kartal'da  Esentepe Mahallesinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Arda Yurtseven, birkaç gündür aranıyordu.

Cansız bedeni ağaca asılı bulundu

16 yaşındaki Arda Yurtseven, İstanbul’un Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’ndeki evinden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Günlerdir aranan ve bulunamayan lise öğrencisi gençten bugün acı haber geldi.

Günlerdir aranan lise öğrencisi gencin cansız bedeni, Kartal'daki Aydos Ormanında bugün bir ağaca asılı bir şekilde bulundu. Ormanda tesadüfen gezen bir vatandaşın görmesi ve olayı ekiplere ihbar etmesi üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda cansız bedenin Arda Yurtseven' ait olduğu belirlendi. Polisin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.

Yorumlar (0)